Συσκευή Θέρµανσης Καπνού

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
glo Hyper X2 Air ~ BRITISH AMERICAN TOBACCO

Κοµψή, ελαφριά, εύχρηστη, η νέα συσκευή θέρµανσης glo Hyper X2 Air συνδυάζει την απόλυτη απόδοση µε στυλ. Με ανανεωµένο σχεδιασµό, η πιο λεπτή συσκευή glo προσαρµόζεται στους γρήγορους ρυθµούς της καθηµερινότητάς σου, προσφέροντας δύο διαφορετικές λειτουργίες για εξατοµικευµένη εµπειρία θέρµανσης. Mία µόνο πλήρη φόρτιση αρκεί για 20 χρήσεις, ενώ µε τις ενδείξεις LED ελέγχεις πάντα το επίπεδο της µπαταρίας. Επίλεξε ανάµεσα από 7 χρώµατα και βρες την αγαπηµένη σου!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση, για ακόµη µία χρονιά, από τον διεθνούς κύρους θεσµό «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί για εµάς µεγάλη τιµή και ταυτόχρονα απόλυτη δέσµευση προς τους καταναλωτές µας ότι θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε καινοτόµα προϊόντα, τεχνολογικά προηγµένα.
Βασική αξία για την British American Tobacco αποτελεί η δηµιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους ενήλικους καταναλωτές µας, την κοινωνία αλλά και τους εργαζοµένους στην εταιρεία µας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγµατοποιούµε συνεχείς έρευνες, αναπτύσσοντας προϊόντα δυνητικά µειωµένου κινδύνου, όπως η συσκευή θέρµανσης glo Hyper X2 Air, που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση µε το στυλ, ενώ ταυτόχρονα προσαρµόζεται στους γρήγορους ρυθµούς της καθηµερινότητας των καταναλωτών µας.

Κωνσταντίνος Κονιδάρης
Head of Brand Activation, BRITISH AMERICAN TOBACCO