Έρευνα

Circana

Η Circana (πρώην IRI Ελλάς) είναι κορυφαίος πάροχος μεγάλων δεδομένων, προγνωστικών αναλύσεων και προοπτικών που βοηθούν τις εταιρείες συσκευασμένων καταναλωτικών προϊόντων και μη συνταγογραφούμενων προϊόντων, των λιανεμπόρων και των μέσων ενημέρωσης να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Κατέχει το μεγαλύτερο απόθεμα δεδομένων – για την αγορά προϊόντων, των μέσων ενημέρωσης, των κοινωνικών δεδομένων, και των δεδομένων αιτιότητας και εμπιστοσύνης- όλα ενσωματωμένα σε μια τεχνολογική πλατφόρμα βασισμένη σε cloud. Η εταιρεία Circana καθοδηγεί τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο στις προσπάθειές τους να παραμείνουν αμείλικτα σχετικές, να καταγράφουν το μερίδιο αγοράς, να μένουν σε επαφή με τους καταναλωτές και να οδηγούν την ανάπτυξη της αγοράς.

Διαδικασία

Καταναλωτική έρευνα

Τα επικρατέστερα προϊόντα θα συμμετέχουν στην Καταναλωτική Έρευνα, η οποία διεξάγεται από την Circana σε ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 3,200 ατόμων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.

Οι συμμετέχοντες της Έρευνας θα απαντήσουν ερωτήσεις σχετικές με τα τρία κριτήρια που συνθέτουν το Δείκτη Καινοτομίας και απαιτούνται για να αναδειχθεί το νικητήριο προϊόν ανά κατηγορία:

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ
ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ

Το προϊόν με τον υψηλότερο Δείκτη Καινοτομίας θα επιλεχθεί ως νικητήριο «Προϊόν της Χρονιάς» της κατηγορίας του.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία Έκθεση με τις βαθμολογίες και τα ευρήματα της Καταναλωτικής Έρευνας της κατηγορίας τους.