Σοκολάτες Γάλακτος

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
M&M’s® Σοκολάτες Γάλακτος ~ Mars Hellas

M&M’s® Σοκολάτες Γάλακτος: Το πιο στρατηγικό λανσάρισμα της Mars είναι επιτέλους εδώ!! To M&M’s® ένα από τα πρώτα brand σοκολάτας παγκοσμίως, σύμβολο χαράς και διασκέδασης φέρνει στην ελληνική αγορά τρεις νέες σοκολάτες μπαίνοντας για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη υποκατηγορία σοκολάτας, τις ταμπλέτες.

Οι νέες M&M’s® σοκολάτες που έχουν ως βάση εξαιρετικής ποιότητας σοκολάτα γάλακτος αιχμαλωτίζουν τους διάσημους χαρακτήρες M&M’s® και είναι διαθέσιμες σε 3 αγαπημένες γεύσεις Σοκολάτα (165γρ.), Φιστίκι (165γρ) και Crispy (150γρ).

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη η ικανοποίηση για όλους εμάς στην Mars Hellas, η διάκριση του brand M&M’s στον κορυφαίο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», με στόχο την ανάδειξη των πιο καινοτόμων προϊόντων της αγοράς. Μία διάκριση με ιδιαίτερη αξία και βαρύτητα, καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές, οι οποίοι ξεχώρισαν τις νέες σοκολάτες M&M’s, επιβραβεύοντας παράλληλα την εταιρεία για τη

δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων. Μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνει το κίνητρο να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις, οδηγούμενες από το όραμα της Mars για την κατηγορία της σοκολάτας: Better moments make the world smile.

Άλκης Γέραλης
Market Director, Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα