Αφρόλουτρα

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Le Petit Marseillais – Αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής ~ JOHNSON & JOHNSON HELLAS

Η σειρά αφρόλουτρων Υψηλής Ανοχής, με μόλις 10 συστατικά και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι κατάλληλη ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Η απαλή σύνθεσή τους, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς θειικά άλατα και χρωστικές, φροντίζει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο, ενώ διαθέτει ανακυκλώσιμη συσκευασία. Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους αγκαλιάζει την ευαίσθητη επιδερμίδα όλης της οικογένειας, ακόμη και για τα μωρά από τριών μηνών, παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για τη διάκριση της σειράς «Αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής Le Petit Marseillais» και να συγχαρώ όλους τους νικητές που συμβάλλουν στην καινοτομία και στην εξέλιξη. Σε μια απαιτητική περίοδο, τόσο για τις εταιρείες που αναζητούν πρωτοποριακές λύσεις, όσο και για τους καταναλωτές που αντιμετωπίζουν μια νέα καθημερινότητα γεμάτη προκλήσεις, η συγκεκριμένη βράβευση είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι εταιρείες οφείλουν να ακούσουν τις ανάγκες των καταναλωτών, χτίζοντας μια αμφίδρομη σχέση μαζί τους. Έτσι, δημιουργήσαμε τα Αφρόλουτρα Υψηλής Ανοχής με μόλις 10 συστατικά, 98% φυσικής προέλευσης, τα οποία αγκαλιάζουν όλη την οικογένεια, ακόμη και τα μωρά από 3 μηνών. Η σύνθεσή τους είναι κατάλληλη ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, θειικά άλατα και χρωστικές.
Το Le Petit Marseillais αποτελεί ένα brand άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση και με σεβασμό προς το περιβάλλον, και γι’ αυτό επιλέγει βιολογικά συστατικά, με γνώμονα πάντα τη βιωσιμότητα!

Γρηγόρης Καρέλος
Country Director, J&J Consumer Health Greece, Balkans & Israel