Εισαγόμενο Εμφιαλωμένο Νερό

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
AQUA Carpatica ~ AQUA Carpatica

Το AQUA Carpatica ανακαλύφτηκε το 2000 μέσα στα δάση των Καρπαθίων. Αναλύθηκε η σύσταση του για 10 ολόκληρα χρόνια πριν αρχίσει να εμφιαλώνεται το 2010. Είναι ΤΟ ΜΟΝΟ νερό στον κόσμο με μηδέν Νιτρικά (το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό ανθρακούχο), ενώ το Φυσικό Μεταλλικό Νερό έχει ελάχιστα Νιτρικά.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για γυναίκες, εγκύους, θηλάζουσες και μικρά παιδιά. Το στόμια του AQUA Carpatica kid έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό Δεν μπορεί να βραχεί το παιδάκι όταν πίνει.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που και στην Ελλάδα, το AQUA Carpatica, αναδεικνύεται «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία του. Σ’ ένα θεσμό διεθνή και με ιδιαίτερη βαρύτητα. Η καινοτομία είναι στο DNA της εταιρείας μας. Άλλωστε και το ίδιο το προϊόν και η σύστασή του το επιβάλλουν. Αναβλύζει από παρθένες πηγές στα Καρπάθια όρη, είναι απόλυτα αγνό, με απαλή βελούδινη και απίθανη γεύση αλλά το κυριότερο,

είναι το μοναδικό νερό στον κόσμο χωρίς νιτρικά, γι’ αυτό και το αποκαλούν «το θαύμα της παρθένας φύσης». Είναι ιδιαίτερα σημαντικό τα μοναδικά αυτά χαρακτηριστικά του AQUA Carpatica να αναγνωρίζονται τόσο από την επιτροπή του διαγωνισμού, την αγορά, αλλά και τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.
Σας προειδοποιώ: όποιος το δοκίμασε δεν το αποχωρίζεται ποτέ!

Γιάννης Βάλβης
Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής, AQUA Carpatica