Υγρά Αντιβακτηριδιακά Μαντήλια

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Wet Hankies Antibacterial Extra Safe ~ Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε αυξημένες ανάγκες για ενισχυμένη αντισηπτική προστασία. Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe ήταν ΤΑ ΠΡΩΤΑ αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών στην Ελλάδα που έδωσαν άμεσα απάντηση, συνδυάζοντας καινοτομία 4 σημείων:

– Ενισχυμένη σύνθεση με ισχυρό ποσοστό οινοπνεύματος και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα.

– ΤΑ ΠΡΩΤΑ με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματική δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, σύμφωνα με εξειδικευμένα τεστ υψηλών απαιτήσεων.

– Ειδικά μελετημένη συσκευασία για βέλτιστη διατήρηση του εμποτισμού του προϊόντος.

– Επιπλέον μέγεθος XL για βελτιωμένη προστασία.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

«Οι προκλήσεις που προέκυψαν από την πανδημία του κορωνοϊού SARS-CoV-2 δημιούργησαν νέα δεδομένα στην κατηγορία των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών. Η ΜΕΓΑ, συνδυάζοντας την ειδική τεχνογνωσία, την ελληνική καινοτομία και την απαρέγκλιτη προσήλωσή της στην προϊοντική ασφάλεια, προέβη τάχιστα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να προσφέρει ενισχυμένη αντισηπτική προστασία, προσθέτοντας στην γκάμα της ένα πρωτοποριακό προϊόν που ενσωματώνει στον σχεδιασμό του καινοτομία 4 σημείων. Τα Wet Hankies Antibacterial Extra Safe ήταν τα 1α αντιβακτηριδιακά μαντήλια στην Ελλάδα που έδωσαν

απάντηση στην υπαρκτή και σημαντική καταναλωτική ανάγκη για εγγυημένη ενισχυμένη προστασία εξασφαλίζοντας, μέσα από εξειδικευμένα τεστ υψηλών απαιτήσεων, επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση ακόμα και κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2.
Η κορυφαία διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2022» έχει για εμάς ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς προέρχεται από τους ίδιους του καταναλωτές, ενώ μας δίνει ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ελληνική καινοτομία, πιστοί στο όραμά μας για τη δημιουργία μίας ξεχωριστής πρότασης στην προσωπική υγιεινή.»

Λήδα Βιτουλαδίτου
Sales & Marketing Director, Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.