Χυμοί με Βιταμίνες

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Amita Motion Supermix ~ Coca-Cola 3E

Τα Superfruits αποτελούν μια από τις πιο σημαντικές διατροφικές τάσεις των τελευταίων ετών, ενώ οι προϊοντικές σειρές με πρόσθετες βιταμίνες αυξάνονται διαρκώς. Ανταποκρινόμενοι στις τάσεις, η Amita Motion λάνσαρε τον καινοτόμο, 100% Πολυβιταμινούχο φυσικό χυμό Amita Motion Supermix.

Με μοναδική γεύση βασισμένη στα κόκκινα Superfruits (ρόδι, ασερόλα, μαύρο μούρο) και 10 βιταμίνες για περισσότερη ενέργεια, η Amita Motion Supermix αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά στην καθημερινότητά τους.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην Coca Cola Τρία Έψιλον, ακούμε σταθερά τις ανάγκες των καταναλωτών και δεν σταματάμε να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε διαρκώς το 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας. Η διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2022» που δόθηκε στο νέο μας προϊόν χυμού Amita Motion Supermix μάς γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ένας 100% φυσικός χυμός που κέρδισε την προτίμηση των καταναλωτών με τη μοναδική του γεύση, η οποία βασίζεται σε ένα συνδυασμό χυμών

φρούτων που ξεχωρίζει και σε χυμούς από superfruits και 10 βιταμίνες, που θωρακίζουν τον οργανισμό και του προσφέρουν ενέργεια. Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για τη θετική αξιολόγηση αλλά και τη διοργάνωση, που και φέτος επιβράβευσε την καινοτομία και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις γευστικές προτιμήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και να καινοτομούμε!

Δήμητρα Κοντραφούρη
Juices Marketing Manager, Coca-Cola 3E