Χυμοί με Berries

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Frulite Boost Aronia, Pomegranate, Acai ~ Coca-Cola 3E

Ένα λανσάρισμα βασισμένο στα berries, μία παγκόσμια διατροφική τάση που έχει εξαπλωθεί στην ελληνική αγορά με χαρακτηριστικό τα έντονα χρώματα, τις ιδιαίτερες υφές και τον premium χαρακτήρα των φρούτων.

Τo Frulite Βoost Aronia Pomegranate Αcai, αποτελεί μια μοναδική πρόταση ως χυμός ψυγείου από φρούτα που δίνουν extra ενέργεια, από τις πρόσθετες βιταμίνες (Β6,Β12,C) και το συνδυασμό Guarana (μπορεί να συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης), Ginseng (μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της ζωτικότητας) & φυσικής καφεΐνης.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην Coca Cola Τρία Έψιλον, ακούμε σταθερά τις ανάγκες των καταναλωτών και δεν σταματάμε να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε διαρκώς το 24/7 χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας. Η διάκριση «Προϊόν της Χρονιάς 2022» που δόθηκε στο νέο μας προϊόν χυμού Frulite Boost Aronia, Pomegranate, Acai μάς γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Ένα προϊόν που κέρδισε την προτίμηση των καταναλωτών με την πρωτότυπη γεύση του, αποτέλεσμα ενός ιδιαίτερου συνδυασμού που σε γεμίζει ενέργεια.

Ενός συνδυασμού που μόνο το Frulite ξέρει να κάνει!
Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για τη θετική αξιολόγηση αλλά και τη διοργάνωση, που και φέτος επιβράβευσε την καινοτομία και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τις γευστικές προτιμήσεις και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και να καινοτομούμε!

Δήμητρα Κοντραφούρη
Juices Marketing Manager, Coca-Cola 3E