Βρεφικό Γάλα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Almiron Profutura ~ Danone Greece

Η νέα σειρά γάλακτος ALMIRON PROFUTURA έρχεται ακόμα πιο κοντά στο αναντικατάστατο μητρικό γάλα χάρη στο μοναδικό μίγμα πρεβιοτικών (φυτικών ινών), μεταβιοτικών (παράγονται από προβιοτικά με τη μοναδική μας διαδικασία), προφίλ λιπαρών οξέων καθώς και Ολιγοσακχαριτών μητρικού γάλακτος (HMOs), ενώ ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στις βιταμίνες* που περιέχουν.

Είναι μια καινοτόμα σειρά χωρίς φοινικέλαιο για μωρά από τη γέννηση έως 12 μηνών. *Περιλαμβάνει Βιταμίνες Β2, C & D όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ο θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς» είναι από τους σημαντικότερους παγκοσμίως, αφού επιβραβεύει την καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν από ψηφοφορία των καταναλωτών. Αποτελεί, λοιπόν, μεγάλη τιμή η διάκριση της νέας σειράς βρεφικού γάλακτος σε σκόνη Almiron Profutura ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022». Η Nutricia, με περισσότερα από 120 χρόνια εξειδίκευσης και 50 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας στη βρεφική και νηπιακή διατροφή, βρίσκεται δίπλα στους νέους γονείς με ποιοτικές και καινοτόμες προτάσεις διατροφής.

Έτσι, με υπερηφάνεια παρουσιάζει την πιο προηγμένη σύνθεση βρεφικού γάλακτος που διαθέτει, με τον μοναδικό συνδυασμό πρεβιοτικών και μεταβιοτικών που μιμούνται τη δομή του μητρικού γάλακτος, αλλά και τις βιταμίνες C & D που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος* (τα ανωτέρω ισχύουν για το Almiron Profutura 2). Η διάκριση αυτή ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να ερευνούμε και να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας για τους γονείς που θέλουν να προσφέρουν το καλύτερο.
* στα πλαίσια μίας ισορροπημένης διατροφής

Ελεάνα Ιωάννου
Head of Marketing, Danone Greece