Βιολογικό Γάλα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
NOYNOY Family Bio ~ Frieslandcampina Hellas

Η οικογένεια ΝΟΥΝΟΥ Family πρωτοπορεί με το νέο ΝΟΥΝΟΥ Family Bio! Ένα αγνό βιολογικό γάλα, από αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. Πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά, διατίθεται σε μοναδική οικολογική συσκευασία Tetra Pak από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές.

Το 60% του πλαστικού της συσκευασίας προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, ενώ το 100% του χαρτονιού από δάση FSC που φυτεύονται αποκλειστικά για παραγωγή χαρτιού, συμβάλλοντας στη μείωση εκπομπών CO2 κατά 19%.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι καταναλωτές μας, μέσω του θεσμού «Προϊόν της Χρονιάς», ανέδειξαν το νέο ΝΟΥΝΟΥ Family Bio ως ένα μοναδικό και καινοτόμο βιολογικό γάλα. Το γεγονός αυτό μας «φορτίζει» με περισσότερη ενέργεια για ακόμα πιο δυναμική συνέχεια. Tο λανσάρισμα του NOYNOY Family Bio ήταν αποτέλεσμα συλλογικής, άρτια σχεδιασμένης προσπάθειας, που στηρίχθηκε στο όραμα της εταιρείας μας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη». Όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα – Marketing, Supply Chain, Παραγωγή στο Πρότυπο Εργοστάσιο ΝΟΥΝΟΥ στην Πάτρα, Procurement, και Πωλήσεις – ένωσαν τις δυνάμεις τους

για άλλη μια φορά, μεγαλώνοντας την οικογένεια του ΝΟΥΝΟΥ Family στην κατηγορία των βιολογικών γαλάτων. Σε ένα περιβάλλον που τα βιολογικά γάλατα έχουν ενταχθεί στην καθημερινότητα, το ΝΟΥΝΟΥ Family Bio ξεχωρίζει με την πλούσια γεύση, τα θρεπτικά συστατικά, αλλά και την καινοτόμα οικολογική συσκευασία από 86% ανανεώσιμες φυτικές πηγές, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. We went BIO all the way, ελέγχοντας όλη την αλυσίδα γάλακτος “from grass to glass”, κάνοντας πράξη τη στρατηγική μας για καλύτερη διατροφή και ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους!

Τζίνα Φίλιου
Marketing Director, FrieslandCampina Hellas