Βιολογικά Αφρόλουτρα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Le Petit Marseillais Βιολογικά Πιστοποιημένα Αφρόλουτρα ~ Johnson & Johnson Hellas

Το LE PETIT MARSEILLAIS παρουσιάζει τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα με αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση (άνθη πορτοκαλιάς, γλυκό αμύγδαλο, έλαιο αργκάν και μέλι). Καθαρίζουν απαλά και ενυδατώνουν την επιδερμίδα. Τα αφρόλουτρα είναι δερματολογικά ελεγμένα, έχουν ουδέτερο ph και δεν περιέχουν θειϊκά άλατα.

Οι φόρμουλες τους είναι 98% φυσικής προέλευσης, 99% βιοδιασπώμενες και διαθέτουν πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Είναι βιολογικά πιστοποιημένα από τον οργανισμό Ecocert Greenlife βάσει των Cosmos Standards, σύμφωνα με το πρότυπο COSMOS.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Eίμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για τη διάκρισή μας ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», στον μεγαλύτερο θεσμό διεθνώς για την προϊοντική καινοτομία. Η βράβευση αυτή είναι καθοριστική, καθώς τα αποτελέσματα ήρθαν σε μια κρίσιμη περίοδο, εν μέσω πανδημίας, όπου οι καταναλωτές αναζητούν καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις. Τα πρώτα Βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα από το Le Petit Marseillais, επιλέγουν συστατικά που στην καρδιά τους έχουν και αντανακλούν τη βιωσιμότητα. Αποτελούν έτσι την απάντηση στις σύγχρονες τάσεις, καλωσορίζοντας την επόμενη ημέρα στην κατηγορία των Αφρόλουτρων!

Η διάκριση αυτή, αποτελεί σημαντική βράβευση και αφορμή για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά. Οι καταναλωτές αναμένουν από τις εταιρείες να παίξουν έναν ουσιώδη ρόλο στην καθημερινότητά τους, στηρίζοντας την προσωπική τους φροντίδα και τον πλανήτη, μεταφέροντας τη δική τους αλήθεια. Όταν οι αξίες ενός brand συναντούν την εμπιστοσύνη, η επιβράβευση είναι το επιστέγασμα αυτής της σχέσης με το κοινό! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2022» για τη διάκριση αυτή και να συγχαρώ όλους τους νικητές της διοργάνωσης.

Γρηγόρης Καρέλος
Country Director, J&J Consumer Health Greece, Balkans & Israel