Τριγωνάκια Τυριού

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
La Vache qui rit® Round Box Original ~ Fromageries Bel Hellas

To LA VACHE QUI RIT ORIGINAL καινοτομεί βελτιώνοντας τη συνταγή του. Ακολουθώντας την ανάγκη για απλοποιημένες και υγιεινές/φυσικές συνταγές, περιλαμβάνει ΜΟΝΟ 4 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΟΛΑ 100% ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ για πρώτη φορά στην κατηγορία.

Πλέον περιέχει ΓΑΛΑ, αντί για γάλα σε σκόνη (όπως ο ανταγωνισμός), ΣΤΕΡΕΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ αντί για αλάτι (το μοναδικό στην κατηγορία του), βούτυρο και εκλεκτά τυριά. Επίσης, δεν περιέχει ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ (άλλη μία καινοτομία), προσφέροντας πιο κρεμώδη υφή και διατηρώντας την ίδια μοναδική του γεύση.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ευχαριστούμε πολύ τους καταναλωτές που ανέδειξαν τη σειρά La Vache qui rit® Original «Προϊόν της Χρονιάς 2022». Εδώ και 60 χρόνια το αγαπημένο “τριγωνάκι” κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ελληνική οικογένεια, αποτελώντας το ιδανικό σνακ για μικρούς και μεγάλους.
Στοχεύοντας συνεχώς σε πιο απλοποιημένες και υγιεινές συνταγές, η νέα συνταγή του La Vache qui rit® Original περιλαμβάνει μόνο 4 συστατικά, όλα 100% γαλακτοκομικά: γάλα και στερεά γάλακτος, βούτυρο και εκλεκτά τυριά. Χωρίς συντηρητικά, αλλά με την ίδια μοναδική γεύση και ακόμα πιο κρεμώδη υφή.

Στην Bel, το όραμα και η αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προϊόντα «υγιεινά και υπεύθυνα για όλους», και το La Vache qui rit® ως εμβληματική μάρκα πρωτοπορεί σε αυτή την κατεύθυνση.
Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η καινοτομία αυτή, αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών, επιβραβεύθηκε μέσα από τον θεσμό “Προϊόν της Χρονιάς”, έναν θεσμό που υποστηρίζει την καινοτομία και τις εταιρείες που τολμούν και επενδύουν ανταποκρινόμενες στις καταναλωτικές ανάγκες. Ευχαριστούμε!

Ελένη Μπαΐλη
Senior Brand Manager, Fromageries Bel