Τραπεζικό POS

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Smart POS ~ Eurobank

Η Eurobank ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο των πληρωμών με την πρωτοποριακή τεχνολογία Tap to Phone που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Eurobank Smart POS να μετατρέπει το android κινητό της σε POS και να ολοκληρώνει, από οπουδήποτε, εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια κάθε συναλλαγή των καταναλωτών.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στις επιχειρήσεις για τους πρώτους 6 μήνες ενώ ο καταναλωτής δέχεται την απόδειξη μέσω QR, e–mail, sms.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η περίοδος της πανδημίας επιτάχυνε τις αλλαγές στον τομέα των πληρωμών τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, αυξάνοντας τον αριθμό των ανέπαφων συναλλαγών αλλά και τα μέσα που αυτές πραγματοποιούνται. Η Eurobank ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο των πληρωμών με την πρωτοποριακή τεχνολογία Tap to Phone που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Eurobank Smart POS να μετατρέπει το android κινητό της σε POS και να ολοκληρώνει, από οπουδήποτε, εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια

κάθε συναλλαγή. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, η Τράπεζα στηρίζει τις επιχειρήσεις στη μετάβασή τους στη νέα εποχή των συναλλαγών μέσω POS, ειδικά των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Τράπεζα η διάκριση της πρωτοποριακής υπηρεσίας Eurobank Smart POS από τον καταξιωμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» καθώς αντανακλά την επιλογή και επιβράβευση των καταναλωτών σε προϊόντα και υπηρεσίες με βάση την καινοτομία.

Γιάννης Κιτιξής
Επικεφαλής Cards Acquiring, Eurobank