Τραπεζικές Υπηρεσίες Τουρισμού

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Business Banking Τουρισμός ~ Eurobank

Η Eurobank στηρίζει διαχρονικά τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες του Τουριστικού κλάδου προσφέροντας το Business Banking Τουρισμός. Πρόκειται για ένα οικοσύστημα υπηρεσιών, σε Τραπεζικά προϊόντα (π.χ. καταθέσεις, χρηματοδοτήσεις, υπηρεσίες ΕΣΠΑ, μισθοδοσία, ασφάλειες) και μη Τραπεζικές υπηρεσίες (π.χ. digital marketing, υπηρεσίες εκπαίδευσης) με στόχο την επανεκκίνηση του τουριστικής δραστηριότητας.

Η Τράπεζα καινοτομεί ακόμα μια φορά, προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις και συμβουλευτική υποστήριξη για εξειδικευμένα πληροφοριακά συστήματα, υπηρεσίες ψηφιακής προβολής και πιστοποίηση Covid-Shield.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση του Προγράμματος Business Banking Τουρισμός ως «Προϊόν της Χρονιάς» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί για μας στη Γενική Διεύθυνση Small Business Segment της Eurobank, τιμή και κίνητρο να προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ότι η διάκριση προέρχεται από έναν καταξιωμένο θεσμό, που αξιολογεί με βάση την ανατροφοδότηση της αγοράς. Στη Eurobank στηρίζουμε διαχρονικά την Οικονομία της Φιλοξενίας, τις επιχειρήσεις του Τουριστικού Κλάδου, αλλά και το σύνολο των επιχειρήσεων στις τουριστικές περιοχές, που συνεισφέρουν στην εμπειρία των ταξιδιωτών αλλά και στη συνολική ανάπτυξη της Οικονομίας.

Το Πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός, που προσφέρεται για 12η συνεχόμενη χρονιά, προσφέρει στη σύγχρονη επιχείρηση
•Μοναδικά προνόμια σε τραπεζικές υπηρεσίες (π.χ. καταθέσεις, χρηματοδοτήσεις, υπηρεσίες ΕΣΠΑ, εισπράξεις, μισθοδοσία, ασφάλειες) •Εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε συνεργασία με τρίτες εταιρείες (π.χ Digital Marketing, Hotel Management, Πιστοποιήσεις, Εκπαίδευση, Εξοπλισμός) •Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και συμβουλευτική με την υποστήριξη των πιστοποιημένων επαγγελματικών συμβούλων

Πάνος Θεοδώρου
Επικεφαλής Τομέα Στρατηγικής & Εμπορικής Ανάπτυξης
Γενική Διεύθυνση Small Business Segment, Eurobank