Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Bonus App | e-Coupons ~ ALPHA BANK

Βonus app: όλος ο κόσμος του bonus μαζί σας, κάθε στιγμή!
Το Bonus App, η εφαρμογή του προγράμματος Bonus της Alpha Bank για εύκολη πρόσβαση και προσωποποιημένη ενημέρωση σε προσφορές εξαργύρωσης και συλλογής Bonus πόντων, προσφέρει από τον Νοέμβριο 21 στους χρήστες της εφαρμογής μια νέα δυνατότητα εξαργύρωσης Bonus πόντων, τα «e-coupons». Πρόκειται για αποκλειστικές προνομιακές προσφορές από επιλεγμένους συνεργάτες, τις οποίες οι χρήστες εξαργυρώνουν σε φυσικά καταστήματα ή e-shops των συνεργατών του προγράμματος.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξη του Bonus app της Alpha Bank ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023». Με τη νέα αυτή διάκριση τηρούμε ουσιαστικά την υπόσχεση που δώσαμε, πριν από τρία χρόνια, κατά την ανάδειξη της ίδιας εφαρμογής ως «Προϊόν της Χρονιάς 2020», να συνεχίσουμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι και να εξελίσσουμε το προϊόν μας. Η φετινή διάκριση στην Κατηγορία Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς ο σημαντικός αυτός θεσμός επιβραβεύει με διαφάνεια και αντικειμενικά κριτήρια, βασιζόμενος στην αξιολόγηση και feedback των ίδιων των καταναλωτών. Το Πρόγραμμα Bonus,

το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης από την Alpha Bank, εμπλουτίζεται συνεχώς, εντάσσοντας, μεταξύ άλλων, ένα νέο κανάλι εξαργύρωσης Bonus πόντων, για την απόκτηση κουπονιών, με την ονομασία «e-couponing». Αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή Bonus App, επιλέγοντας εύκολα και γρήγορα την προσφορά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώνει τους αντίστοιχους πόντους και να λάβει άμεσα στο κινητό του το κουπόνι που επιθυμεί. Ευχαριστούμε το θεσμό και φυσικά τους πελάτες μας για ακόμη μία διάκριση του Προγράμματος Bonus και δεσμευόμαστε πως τα καλύτερα έρχονται!

Ζέφη Παρασκευοπούλου
Head of Loyalty, Alpha Bank