Ταμπόν

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
o.b. organic™ ~ Johnson & Johnson Hellas

Tα νέα O.b. organic, είναι τα 2 νέα προϊόντα της σειράς ταμπόν ο.b, τα οποία είναι φτιαγμένα από 100% οργανικό βαμβάκι, μία σημαντική καινοτομία στην κατηγορία των ταμπόν. Προσφέρουν σε κάθε γυναίκα φυσική και αξιόπιστη προστασία κατά την διάρκεια της περιόδου, είναι υποαλλεργικά, γυναικολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν χρωστικές, είναι χωρίς αρώματα και χωρίς πρόσθετα, επιβλαβή χημικά.

Δοκιμασμένα και εγκεκριμένα για τη συμμόρφωσή τους με τα πρότυπα OEKO-TEX STANDARD 100 Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκρισή μας στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2022» με το o.b Organic στην κατηγορία των προϊόντων γυναικείας υγιεινής αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς. Στην Johnson & Johnson σχεδιάσουμε και υλοποιούμε έχοντας στο επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών μας. Για αυτό, βραβεία που προέρχονται από το καταναλωτικό κοινό, μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Η νέα σειρά ο.b. Organic αποτελείται από 100% πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι, σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο των αλλεργιών, χωρίς πρόσθετες επιβλαβείς χημικές ουσίες και άρωμα.

Πυρήνας αυτής της καινοτομίας είναι η δέσμευση της εταιρείας μας στην βιωσιμότητα. Οι σύγχρονοι καταναλωτές δεν ψάχνουν μόνο προϊόντα που κάνουν καλό σε εκείνους και τους αγαπημένους τους αλλά ταυτόχρονα προϊόντα που κάνουν καλό στην κοινότητα και τον πλανήτη. Η Johnson & Johnson επενδύει σε βιώσιμες λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Ευχαριστούμε το θεσμό που δίνει αξία στη γνώμη των καταναλωτών και αναδεικνύει καινοτόμα προϊόντα.

Γρηγόρης Καρέλος
Country Director, J&J Consumer Health Greece, Balkans & Israel