Συσκευές Θέρμανσης Καπνού

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Pulze ~ Imperial Tobacco Hellas

Οι συσκευές θερμαινόμενου καπνού PULZE προσφέρουν έως 20 συνεχείς χρήσεις με 1 φόρτιση, έχουν γρήγορη εκκίνηση, ενώ δεν χρειάζονται χωριστή θήκη φόρτισης (all-in-one). H μπαταρία τους διαρκεί έως και 1 ημέρα με μόλις 90 λεπτά χρόνο φόρτισης.

Οι συσκευές PULZE έχουν λιγότερη μυρωδιά όταν χρησιμοποιούνται με τις ράβδους θερμαινόμενου καπνού iD. Διαθέτουν αυτόματη λειτουργία επέκτασης χρόνου χρήσης, καθώς και επιλογή μεταξύ 2 επιπέδων θέρμανσης: Standard και Eco λειτουργία, για πιο έντονη ή διακριτική εμπειρία αντίστοιχα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη του PULZE ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2022» αντικατοπτρίζει τον τρόπο σκέψης και δράσης της Imperial Tobacco. Σύγχρονος, άμεσα ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, με όραμα την επόμενη μέρα και με στόχο την προσφορά καινοτόμων και πρακτικών προτάσεων. Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD είναι αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας μας,

που έχει επενδύσει διεθνώς περισσότερο από 1 δισ. ευρώ, συμβάλλοντας στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές του καπνίσματος, συμμετέχοντας παράλληλα στην εθνική προσπάθεια ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, με υψηλό αίσθημα εταιρικής υπευθυνότητας.
Για την Imperial Tobacco Hellas, η επιβράβευση αυτή, από ένα διεθνούς κύρους θεσμό με αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, μας δίνει νέα ώθηση προκειμένου να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Αλέξανδρος Καμάρας
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΝΑ Ευρώπης, Imperial Tobacco