Στρώµατα Ύπνου

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Media Strom Optimum ~ MEDIA STROM

Το 2023 βρίσκει τη σειρά στρωµάτων Optimum, ένα προϊόν-αποτέλεσµα επιστηµονικής έρευνας, στην πέµπτη της γενιά. Τα κορυφαία Optimum είναι τα πρώτα και µοναδικά στρώµατα στην αγορά µε έως 5 επίπεδα ελατηρίων, που προσφέρουν ασύγκριτη στήριξη, βαθύ ύπνο χωρίς διακοπές, πάνω σε έως 3.500 ελατήρια, για µια τέλεια επόµενη ηµέρα µε κορυφαία αίσθηση ευεξίας. Τα καινοτόµα αυτά στρώµατα 2 όψεων και 2 εποχών προσφέρουν απόλυτη άνεση χειµώνα-καλοκαίρι µε το ενσωµατωµένο ανώστρωµά τους.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ο τίτλος «Προϊόν της Χρονιάς» είναι σαν ένα εξαιρετικά τιµητικό συµπέρασµα του ανοιχτού διαλόγου µεταξύ brand και καταναλωτή. Αυτό εξασφαλίζεται από την ιδιαιτερότητα του θεσµού να διεξάγει έρευνα απευθείας σε µια µεγάλη βάση κοινού. Η βράβευση της σειράς στρωµάτων Optimum της Media Strom, η οποία µάλιστα συµπίπτει µε την επέτειο των 20 ετών από τη δηµιουργία της, δείχνει ότι η καινοτοµία, η τεχνολογία αιχµής και η διαρκής αναζήτηση είναι αξίες που αναγνωρίζονται και καταξιώνονται σε ευρύτατη κλίµακα.
Το 2004, δηµιουργήσαµε το πρώτο Optimum, µε στόχο να αξιοποιήσουµε τα ευρήµατα της επιστήµης του ύπνου, για να επαναπροσδιορίσουµε την ποιότητα της εµπειρίας του και το ρόλο του στην ευεξία µας. Σήµερα, µε διαβατήριο το Βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» είµαστε έτοιµοι να ταξιδέψουµε στην επόµενη 20ετία, µε όλο και περισσότερο εξατοµικευµένες και ολοκληρωµένες λύσεις ύπνου ώστε κάθε στρώµα Optimum να συµβάλλει στη µέγιστη ευεξία, άνεση και απόλαυση.
Θερµά συγχαρητήρια για την επιτυχηµένη διοργάνωση και ένα µεγάλο «ευχαριστώ» απ’ όλη τη Media Strom για την τιµή.

Γιώργος Νιάρχος
CEO Αθηναϊκή Στρωµατοποϊία