Στοματικό Διάλυμα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Listerine Naturals ~ Johnson & Johnson Hellas

Tα νέα LISTERINE NATURALS είναι τα 2 νέα προϊόντα της σειράς στοματικού διαλύματος LISTERINE. Πρόκειται για μία καινοτόμα σειρά στοματικού διαλύματος, με φόρμουλα 96% φυσικής προέλευσης & βιοδιασπώμενη που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για πιο δυνατά δόντια και πιο υγιή ούλα σε 2 εβδομάδες.

Η σύνθεση είναι κατάλληλη για vegans, ΧΩΡΙΣ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και χωρίς χρωστικές ουσίες και προσφέρει ολοκληρωμένη στοματική φροντίδα για πιο γερά δόντια και πιο υγιή ούλα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η βράβευση στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2022» είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ταυτόχρονα επιβράβευση στη συνεχή προσπάθειά μας για καινοτομία και βελτίωση. Η εξέλιξη και η αναζήτηση νέων αποτελεσματικότερων τρόπων να καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Johnson & Johnson. Τα Listerine Naturals αποτελούνται από 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και έχουν βιοδιασπώμενη σύνθεση για ένα πιο υγιές στόμα! Η επιλογή των Listerine Naturals ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία της στοματικής υγιεινής αποδεικνύει

ότι οι καταναλωτές επιλέγουν τόσο με γνώμονα την προσωπική τους υγεία αλλά παράλληλα με σεβασμό στο περιβάλλον. Οι βιώσιμες επιλογές δεν αφορούν μόνο στην συσκευασία αλλά και στη σύνθεση και τις πρώτες ύλες. H Johnson & Johnson δεσμεύεται να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας λαμβάνοντας πάντα υπόψη τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων από τη δημιουργία τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους. Ευχαριστούμε τον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς 2022» που στηρίζει την βιώσιμη καταναλωτική συμπεριφορά.

Γρηγόρης Καρέλος
Country Director, J&J Consumer Health Greece, Balkans & Israel