Συσκευές Θέρμανσης Καπνού

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
glo Hyper X2 ~ BRITISH AMERICAN TOBACCO

Το glo επαναπροσδιορίζει τη θέρμανση καπνού με την προηγμένη, μικρότερη και ελαφρύτερη συσκευή Hyper X2. Απόλαυσε μεγαλύτερη ένταση και απογείωσε τη γευστική σου εμπειρία, με το πάτημα του νέου κουμπιού Boost. Για σένα που θέλεις να έχεις τον έλεγχο, η νέα Hyper X2 με βελτιωμένη ένδειξη led σε ενημερώνει για την υπολειπόμενη διάρκεια της συνεδρίας σου. Πραγματική απόλαυση καπνού, με μηδέν καύση και στάχτη! Ορίζουμε τη γεύση, καθόρισε το στυλ ανάμεσα σε 7 ξεχωριστά χρώματα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση από τον καταξιωμένο και διεθνούς κύρους θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που το προϊόν θερμαινόμενου καπνού της ΒΑΤ αναγνωρίστηκε από τους Έλληνες καταναλωτές.
Το glo hyper Χ2 βασίζεται στους πυλώνες της καινοτομίας, της προηγμένης τεχνολογίας και

της επιστήμης. Στην BAT, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα Καλύτερο Αύριο – για τους ενήλικες καταναλωτές, την κοινωνία και τους ανθρώπους της εταιρείας. Με γνώμονα αυτόν το σκοπό, πραγματοποιούμε συνεχείς επενδύσεις, αναπτύσσοντας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως είναι το συγκεκριμένο προϊόν.

Ηρώ Αρμάου
Διευθύντρια Μάρκετινγκ, BAT Hellas