Σακούλες Απορριμμάτων

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Sanitas Flex & Strong ~ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Οι σακούλες Sanitas Flex & Strong διαθέτουν 3-στρωματικό φιλμ για εξασφαλισμένη αντοχή και την καινοτόμο τεχνολογία ανάγλυφης υφής για έξτρα ελαστικότητα και μηδέν διαρροές, ακόμη και στα πιο αιχμηρά σκουπίδια. Είναι οι μόνες στην κατηγορία τους που είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό και χάρτινη ετικέτα, κάνοντας το καθάρισμα ακόμη καλύτερο, φροντίζοντας ταυτόχρονα για ένα καλύτερο περιβάλλον. H καλύτερη διαχείριση των απορριμμάτων μάς κάνει πιο υπεύθυνους ανθρώπους απέναντι στην κοινωνία, στους συνανθρώπους, στην οικογένειά μας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη της σειράς σακουλών απορριμμάτων με κορδόνι Sanitas Flex & Strong σε Προϊόν της Χρονιάς 2023 έρχεται ως μια αναγνώριση για τον Όμιλο Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, επιβραβεύοντάς τον για την τεχνογνωσία, την καινοτομία και την προσήλωσή του στην ποιότητα, που διέπουν το έργο του οργανισμού.
Η σειρά των Sanitas Flex & Strong σακουλών απορριμμάτων διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα

και 3-στρωματικό φιλμ για ελαστικότητα και εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και για τα πιο αιχμηρά και «απαιτητικά» σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή. Επιπλέον, είναι κατασκευασμένες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, κάνοντας το καθάρισμα ακόμη καλύτερο, φροντίζοντας ταυτόχρονα για ένα καλύτερο περιβάλλον.
Τη νέα σειρά υπογράφει η μάρκα Sanitas, που καταγράφει μια πολύ επιτυχημένη παρουσία στην ελληνική αγορά, κατέχοντας βαθιά τη γνώση των εν λόγω κατηγοριών αλλά και των αναγκών των καταναλωτών.

Βάσω Αναγνωστοπούλου
Senior Brand Manager, Γρ. Σαράντης