Ψωμί Για Τοστ

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Κρίς Κρίς Selection ~ ELBISCO

Η σειρά Κρίς Κρίς Selection είναι μια οικογένεια προσεκτικά διαλεγμένων ψωμιών, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που κάνουν το καθημερινό μας τοστ μια απολαυστική εμπειρία. Τα τέσσερα προϊόντα της σειράς βασίζονται σε ιδιαίτερες συνταγές και εκλεκτά υλικά, όπως το ιταλικό προζύμι και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Το «The Brioche Toast» είναι το μόνο brioche ψωμί σε φέτες, ενώ το αγνό βούτυρο που περιέχει είναι 100% αγελαδινό και χαρίζει όλα τα πλούσια αρώματα και τη γεύση μια συνταγής brioche. Κρίς Κρίς Selection, μια νέα γευστική διάσταση στο ψωμί σε φέτες!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Όλοι εμείς στην Elbisco έχουμε ένα κοινό όραμα, να δημιουργούμε αξία για τους καταναλωτές μας, με την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών και διατροφικά ισορροπημένων προϊόντων. Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία, ενισχύοντας το portfolio μας με προϊόντα προστιθέμενης αξίας και ισορροπημένου διατροφικού προφίλ. H μάρκα Κρίς Κρίς, που δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα το συσκευασμένο ψωμί για τοστ, προσπαθεί όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Η βράβευση της σειράς Κρίς Κρίς Selection Toast Bread ως Προϊόν της Χρονιάς στην κατηγορία του είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφενός γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές και αφετέρου γιατί γίνεται στο πλαίσιο του σημαντικότερου θεσμού αναγνώρισης και επιβράβευσης της προϊοντικής καινοτομίας που διοργανώνεται στη χώρα. Για εμάς στην Elbisco, η διάκριση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να παρουσιάζουμε νέα προϊόντα, που χαρίζουν γευστικές απολαύσεις στους καταναλωτές.

Ζωή Χατζηγιαννάκη
Product Manager, Elbisco