Ποτό Χωρίς Αλκόολ

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Tanqueray Alcohol Free ~ DIAGEO HELLAS

100% Tanqueray, 0% αλκοόλ. Φτιαγμένο με τα πιο εκλεπτυσμένα βοτανικά, όπως ακριβώς και το Tanqueray London Dry gin, το νέο ποτό Tanqueray χωρίς αλκοόλ έχει την ίδια εξαιρετική γεύση με το Tanqueray London Dry, απλώς χωρίς το αλκοόλ. Πρόκειται για την πρώτη πραγματική επιλογή χωρίς αλκοόλ στην κατηγορία των ποτών, με όχημα μια κορυφαία μάρκα. Το Tanqueray 0.0% προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία σε όσους επιθυμούν να μειώσουν την ποσότητα αλκοόλ που καταναλώνουν.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές κάνουν πλέον όλο και πιο συνειδητές επιλογές στο ποτό και στο φαγητό. Ο σκοπός μας είναι να τους δώσουμε μια εναλλακτική χωρίς αλκοόλ, που κάνει την περίσταση κατανάλωσης πιο ιδιαίτερη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία όσων επιλέγουν να μετριάσουν ή να απέχουν από την κατανάλωση αλκοόλ.
Για το λόγο αυτό, έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά με τις ομάδες καινοτομίας της Diageo

για το λανσάρισμα του Tanqueray 0.0%. Φτιαγμένο αποστάζοντας τα ίδια βοτανικά με το Tanqueray London Dry Gin, επιτρέπει στον καταναλωτή να απολαμβάνει την ίδια γεύση με το Tanqueray Gin & tonic, χωρίς να συμβιβάζεται στην ποιότητα και στη γεύση, αν επιλέξει να μην καταναλώσει αλκοόλ. Για την Diageo, είναι μια εξαιρετική τιμή η αναγνώριση του Tanqueray 0.0% ως Προϊόν της Χρονιάς 2023 στην Ελλάδα.

Úrsula Mejía-Melgar
Marketing Director, Diageo Southern Europe