Πορτοκαλάδες Χωρίς Ανθρακικό

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
ΛΟΥΞ Free ~ ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ

Η Λουξ προχώρησε στην κυκλοφορία της λουξ free, ενός αναψυκτικού χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά. Η νέα λουξ free είναι η αγαπημένη πορτοκαλάδα λουξ μπλε χωρίς ανθρακικό, τώρα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, σάκχαρα φρούτων και στέβια, extra βιταμίνη C και πλούσια γεύση φτιαγμένη με φυσικό χυμό από 100% ελληνικά πορτοκάλια.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η Λουξ συμμετείχε για πρώτη φορά στον καταξιωμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η βράβευση του νέου μας προϊόντος, της λουξ free, στην κατηγορία «Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό». Η ταυτότητα του προϊόντος μας οδήγησε να θέσουμε την υποψηφιότητα, καθώς έχουμε ενσωματώσει καινοτομίες που το καθιστούν ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Πρόκειται για ένα αναψυκτικό χωρίς προσθήκη

ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά, χωρίς ανθρακικό και μόνο με φυσικά γλυκαντικά. Περιέχει 100% γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, παράγεται από 100% ελληνικά πορτοκάλια και έχει πλούσια γεύση.
Το «Προϊόν της Χρονιάς» είναι ένας υψηλού επιπέδου ανεξάρτητος θεσμός, και το λογότυπο που πλέον τοποθετείται στο προϊόν μας λειτουργεί ως ένα αξιόπιστο σήμα αναγνώρισης για τους καταναλωτές.

Πλάτωνας Μαρλαφέκας
Αντιπρόεδρος Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ