Πιστωτικές Κάρτες

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Νέα Γενιά Πιστωτικών Καρτών ~ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η νέα γενιά πιστωτικών καρτών Silver, Gold και Black της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει: Ευελιξία απόκτησης, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων Επιβράβευση σε κάθε συναλλαγή και extra επιβράβευση με την πρώτη αγορά Δωρεάν ασφαλιστικές παροχές: ταξιδιωτική ασφάλιση, ασφάλιση χρεωστικού υπολοίπου και προστασίας αγορών Προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge για προγραμματισμό ταξιδιών, κρατήσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων και εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό Ανταγωνιστικό τιμολόγιο με απαλλαγή συνδρομής βάσει χρήσης, προνομιακό επιτόκιο αγορών για τους 6 πρώτους μήνες.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη διάκρισή μας στη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς το γεγονός ότι αυτή η διάκριση προέρχεται από την αξιολόγηση των καταναλωτών. Στην Εθνική Τράπεζα σχεδιάσαμε και προσφέρουμε 3 νέα πακέτα πιστωτικών καρτών, το Silver, το Gold και το Black, τα οποία οριοθετούν τη Νέα Γενιά Πιστωτικών της Εθνικής Τράπεζας και έχουν ως στόχο τη δυναμική επανατοποθέτησή μας στην εγχώρια αγορά. Η νέα μας προϊοντική προσφορά παρέχει μια πλήρη γκάμα από κλιμακούμενες παροχές προστιθέμενης αξίας, όπως

υπηρεσία προσωπικού βοηθού concierge, δωρεάν FX συναλλαγές, πλούσια ασφαλιστικά πακέτα, ενώ παράλληλα έχει ενισχυθεί και η επιβράβευση μέσω του προγράμματος go 4more. Ταυτόχρονα, παρέχουμε στους πελάτες μας την ευελιξία να αποκτήσουν όποιο από τα πακέτα ταιριάζει περισσότερο στις προσωπικές τους ανάγκες, χωρίς την ύπαρξη εισοδηματικών περιορισμών. Αυτή η διάκριση μας δίνει το κίνητρο να συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε όμορφα και καινοτόμα προϊόντα που έχουν ως στόχο να αναβαθμίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες μας.

Αντώνιος Μπαλτζόγλου
Επικεφαλής Τομέα Ανάπτυξης Προϊόντων και Στρατηγικής Διεύθυνσης Καρτών, Εθνική Τράπεζα