Πάνες Βρακάκια

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Pampers Pants Stop & Protect Pocket ~ PROCTER & GAMBLE

Διασκεδαστικό και περιγραφικό ( Όχι άλλο «poonami»)
Η ιδέα του poonami προέρχεται από το χάος που προκαλεί μια μεγάλη διαρροή πάνας, μια έκρηξη από τα «κακάκια» που ταξιδεύει μέχρι την πλάτη του μωρού και πέρα. Είναι κάτι περισσότερο από μια καθημερινή διαρροή, προκαλεί άγχος στους γονείς και στο μωρό, με μια ολόκληρη επιχείρηση καθαρισμού που απαιτείται άμεσα.
To νέο επαναστατικό Pampers stop & protect pocket προσφέρει την καλύτερη προστασία για το μωρό, συμβάλλοντας στην αποφυγή ανεπιθύμητων διαρροών στην πάνα, που σημαίνει περισσότερη διασκέδαση και λιγότερες παύσεις για αλλαγή πάνας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Μας τιμά και είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την αναγνώριση των Pampers Pants ως «Προϊόν της Χρονιάς», καθώς και για την εμπιστοσύνη που έχουν οι Έλληνες γονείς στην ποιότητα και την καινοτομία που φέρνει αυτό το προϊόν. Αυτό το είδος αναγνώρισης -που προέρχεται

απευθείας από τους γονείς- ενισχύει τη δέσμευσή μας να μη σταματήσουμε ποτέ να καινοτομούμε και να εξελίσσουμε τα Pampers, προσφέροντας πάντα τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία, ασφάλεια και ευκολία χρήσης στα μωρά και τις οικογένειές τους, σήμερα και στο μέλλον.

Viken Papazian
Brand Director Baby Care, P&G South East Europe (SEE)