Πάνες Βρακάκια

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Babylino Sensitive Pants Night Use Tested ~ Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής

Babylino Pants Night use Tested! Τα μόνα σχεδιασμένα και για μέρα και για νύχτα. Προσφέρουν ενισχυμένη απορροφητικότητα και στεγνότητα ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα. Είναι ελεγμένα με προσομοίωση νυχτερινής χρήσης*.

Χαρακτηρίζονται «πάνες-βρακάκι top απορροφητικότητας-Class A». Τα πρώτα στην Ευρώπη με πιστοποίηση Oeko-Tex® και τα μόνα με κορυφαίο Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντος από την Ε.Ε. Έτσι, δεν υπάρχει λόγος επιβάρυνσης με αγορά 2 διαφορετικών συσκευασιών, 1 για μέρα και 1 για νύχτα.

*Eργαστήριο SGS

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη των νέων Babylino Pants Night Use Tested ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», είναι για μας η ανεκτίμητη επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της ελληνικής οικογένειας για τη φροντίδα του πιο πολύτιμου και ευαίσθητου κομματιού της ζωής τους, του μωρού τους! Για την ομάδα Babylino Sensitive αποτελεί αδιαπραγμάτευτη δέσμευση και κινητήριος δύναμη να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε και να σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα με αγάπη και φροντίδα για τις επόμενες γενιές. Τα νέα πρωτοποριακά Babylino Pants Night use Tested χάρη στις μοναδικές καινοτομίες

τους προσφέρουν ασύγκριτα σταθερή εφαρμογή, extra απορροφητικότητα και τη στεγνότητα που χρειάζεται ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα και μάλιστα ελεγμένα από διαπιστευμένο ανεξάρτητο εργαστήριο. Η βράβευση «Προϊόν της Χρονιάς», από έναν θεσμό διεθνούς κύρους, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παραμείνουμε πιστοί στο όραμά μας για ελληνική καινοτομία με σημαντική διαφοροποίηση, απαντώντας ουσιαστικά στις ανάγκες των καταναλωτών και ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη τους. Σας ευχαριστούμε!

Λήδα Βιτουλαδίτου
Sales and Marketing Director, Μέγα Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε.