Πανάκια Καθαρισµού Πατώµατος

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Klinex Hygiene Υγρά Πανάκια Πατώματος ~ ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS

Τα υγρά βιοδιασπώµενα πανάκια Klinex Hygiene XXL είναι ιδανικά για την υγιεινή καθαριότητα και την απολύµανση των πατωµάτων του σπιτιού. Με σύνθεση πλούσια σε καθαριστικούς παράγοντες, αφαιρούν τη βρωµιά από το πάτωµα γρήγορα και εύκολα, αφήνοντας άρωµα καθαριότητας. Εξουδετερώνουν τον κορονοϊό SARS-CoV-2 σε 1 λεπτό και το 99,9% ιών (βάσει προτύπων ΕΝ και ASTM E1053) και βακτηρίων. Τα βιοδιασπώµενα πανάκια είναι συµβατά µε οποιαδήποτε ειδική σκούπα καθαρισµού. Χωρίς ενεργό χλώριο. Κατάλληλα για ξύλινα πατώµατα και πλακάκια.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είµαστε πολύ περήφανοι και ευγνώµονες για την ανάδειξη του «Klinex Hygiene Υγρά Πανάκια Πατώµατος» στη φετινή διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς» καθώς για άλλη µια φορά επιβεβαιώνεται η προτίµηση των καταναλωτών στην Klinex. Για πάνω από 70 χρόνια είναι µια µάρκα δίπλα στον καταναλωτή και προσπαθεί µε κάθε τρόπο να προσφέρει καινοτόµα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσµατικότητας, φροντίζοντας κάθε ανάγκη του µέσα και έξω από το σπίτι. Τα Klinex Hygiene πανάκια πατώµατος είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν µια εύκολη και γρήγορη λύση για την καθηµερινή καθαριότητα και υγιεινή του πατώµατος.
Στόχος µας είναι να συνεχίσουµε να βρισκόµαστε δίπλα στους καταναλωτές και στις ανάγκες τους, κάνοντας κάθε τους στιγµή πιο ξέγνοιαστη, για να την µοιράζονται µε τους αγαπηµένους τους.

Ήλια Πετρουλάκη
Brand Manager, ΕΛΑΪΣ UNILEVER