Παιδικό Κρεµοσάπουνο

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
MΕΓΑ Hygiene Kids ~ ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η πανδηµία του κορονοϊού ανέδειξε την επιτακτική ανάγκη σωστoύ καθαρισµού των χεριών αλλά και την ανησυχία των γονιών για την τήρηση των κανόνων υγιεινής από τα παιδιά. Το καινοτόµο εκπαιδευτικό κρεµοσάπουνο MΕΓΑ Hygiene Kids, που αλλάζει χρώµα από µπλε σε άσπρο όταν τα χέρια έχουν πια καθαρίσει, βοηθάει τα παιδιά να εντάξουν σωστές πρακτικές υγιεινής στην καθηµερινότητά τους από µικρή ηλικία, µε διασκεδαστικό τρόπο. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και απίθανο άρωµα φρούτων. Δερµατολογικά ελεγµένο.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Για όλους εµάς στη ΜΕΓΑ, η ανάδειξη του Εκπαιδευτικού Κρεµοσάπουνου MΕΓΑ Hygiene KIDS σε Προϊόν της Χρονιάς 2024 έχει ιδιαίτερη αξία και αποτελεί τη µεγαλύτερη επιβράβευση. Ένας θεσµός διεθνούς κύρους, που ουσιαστικά αποτελεί τη φωνή του καταναλωτή, έρχεται να επιβεβαιώσει την προσπάθειά µας να είµαστε πάντα δίπλα στις συνεχώς µεταβαλλόµενες ανάγκες του, µε καινοτόµα προϊόντα υψηλής ποιότητας και άριστης αποτελεσµατικότητας.
Έτσι δεν θα µπορούσαµε να µη µεριµνήσουµε και για την ανάγκη εκµάθησης της σωστής πρακτικής πλυσίµατος χεριών στα παιδιά, απαντώντας σε µια από τις πιο βασικές ανησυχίες όλων των γονιών.
Η µοναδικότητα του εκπαιδευτικού κρεµοσάπουνου ΜΕΓΑ Hygiene KIDS έγκειται στην πρωτοποριακή σύνθεσή του, που αλλάζει χρώµα από µπλε σε άσπρο, όταν τα χέρια έχουν καθαρίσει, βοηθώντας τα παιδιά να εντάξουν σωστές πρακτικές υγιεινής στην καθηµερινότητά τους από µικρή ηλικία, µε διασκεδαστικό τρόπο. Με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και απίθανο άρωµα φρούτων, δερµατολογικά ελεγµένο.
Σας ευχαριστούµε!

Αγγελική Λεοντίου
Senior Group Brand Strategist, ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ