Παγωτό Κύπελλο

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Scandal Caramel Secrets ~ ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS

To 2022 το Scandal εμπνεύστηκε μία νέα γεύση, την Caramel Secrets: παγωτό καραμέλα, σιρόπι καραμέλας και καραμελωμένα πεκάν, με κρέμα γάλακτος για την πιο πλούσια, πιο Scandal καραμελένια γευστική εμπειρία. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, λανσάραμε την εν λόγω γεύση σε αντικατάσταση της Vanilla Secrets.
Η καινοτομία μας βασίζεται στην ιδιαίτερη, πολύ πλούσια γεύση, πολύ πλούσια υφή και στην αντικατάσταση μια πολύ πιο κλασικής, ξεπερασμένης πλέον, γεύσης.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Το Scandal είναι συνώνυμο του απολαυστικού παγωτού και έχει κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών με γεύσεις όπως το Chocolate Orgy και το Cookies Arrested. To 2022 ήταν η χρονιά που επαναλανσάραμε τις συνταγές αυτές, κάνοντάς τις πιο πλούσιες και λαχταριστές για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση. Ταυτόχρονα λανσάραμε το νέο παγωτό Caramel Secrets με γεύση καραμέλα, σιρόπι

καραμέλας και καραμελωμένα πεκάν για την πιο πλούσια, πιο Scandal γευστική εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι καταναλωτές το δοκίμασαν και το ανέδειξαν Προϊόν της Χρονιάς. Η ιδιαιτέρως τιμητική αυτή διάκριση μας γεμίζει έμπνευση και όρεξη για το μέλλον, καθώς ο σκοπός μας είναι να μοιράζουμε χαμόγελα και στιγμές χαράς και απόλαυσης μέσα από τα παγωτά μας.

Χάρις Κατσιγιαννοπούλου
Marketing Manager του Τμήματος Παγωτού Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Unilever