Παγωτά

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Μagic Double Starchaser & Magic Double Sunlover ~ ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS

Το Magic παρουσιάζει δύο µοναδικά ξυλάκια παγωτού σε υπέροχους συνδυασµούς απολαυστικών γεύσεων: το Magic Double Sunlover µε γεύσεις καρύδας, µάνγκο και φρούτα του πάθους µε σιρόπι µάνγκο και φρούτα του πάθους και επικάλυψη λευκής σοκολάτας µε νιφάδες καρύδας και το Μagic Double Starchaser µε γεύσεις pop corn και καραµέλα, σιρόπι αλατισµένης καραµέλας και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος µε τραγανά καραµελωµένα κοµµατάκια καλαµποκιού.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η φετινή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιµή για εµάς. Είµαστε πολύ χαρούµενοι που για ακόµη µία φορά οι καταναλωτές βραβεύουν τα µοναδικά παγωτά Magic στον πολύ σηµαντικό και καταξιωµένο θεσµό Προϊόν της Χρονιάς. Η µάρκα Magic κάθε χρόνο λανσάρει υπέροχα καινοτόµα παγωτά, επιβεβαιώνοντας τους λόγους που τη θέτουν στην κορυφή της κατηγορίας του παγωτού. Με όραµά µας να µοιράζουµε χαµόγελα, αφουγκραζόµαστε τις τάσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών µας και δηµιουργούµε παγωτά που προσφέρουν την απόλυτη γευστική εµπειρία.
Το λανσάρισµα των ξεχωριστών Magic Starchaser µε γεύσεις pop corn και καραµέλα και Magic Sunlover µε γεύσεις µάνγκο, καρύδα και φρούτα του πάθους επιβεβαίωσε ότι “Pleasure is always on”!

Χάρις Κατσιγιαννοπούλου
Marketing Manager του Τµήµατος Παγωτού Νοτιοανατολικής Ευρώπης, ΕΛΑΪΣ – UNILEVER