Παγωτά

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Magic Double Gold Caramel Billionaire ~ Ελαϊς – Unilever Hellas

Το Magic παρουσιάζει το πιο απολαυστικό του παγωτό “Double Gold Caramel Billionaire”: ένας συναρπαστικός συνδυασμός καραμελωμένης gold σοκολάτας με πλούσιο σιρόπι καραμέλας και βελούδινο παγωτό με γεύση μπισκότου.

Δημιουργημένο με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας και τη βέλγικη σοκολάτα Magic από κόκκους κακάο με πιστοποίηση Rainforest Alliance, υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης σε όλους όσοι αναζητούν συναρπαστικές γεύσεις παγωτού. Η νέα αυτή δημιουργία προσκαλεί μέσω των πλούσιων στρώσεων gold σοκολάτας, στην απόλυτη γευστική εμπειρία Magic.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Ο θεσμός Προϊόν της Χρονιάς είναι ανάμεσα στους κορυφαίους στην αγορά, καθώς εμπεριέχει όλα τα κριτήρια ποιότητας και αξιών που απαιτούνται για τη διάκριση προϊόντων και υπηρεσιών. Η κορυφή είναι χαρακτηριστικό και των παγωτών Magic, που δεν καταλαμβάνουν τυχαία τη Νο1 θέση στην αγορά των παγωτών. Ένα brand που ξεχωρίζει για την ποιότητα, την καινοτομία και τις ξεχωριστές γεύσεις του, ενώ έχει ως οδηγό τη βιωσιμότητα, καθώς είναι η πρώτη μάρκα παγωτού που χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο πλαστικό στα κύπελά της. Παράλληλα, το 100% του κακάο και του εκχυλίσματος βανίλιας στις γεύσεις προέρχεται από

αγροκτήματα που έχουν πιστοποιηθεί από την Rainforest Alliance. Η επιτυχία της μάρκας κορυφώθηκε το 2021 με το λανσάρισμα της σειράς Double Gold Caramel Billionaire για την απόλυτη εμπειρία απόλαυσης. Πρόκειται για μια ξεχωριστή σειρά με βελούδινο παγωτό Magic με γεύση μπισκότο, πλούσια σοκολάτα “gold” που σπάει με το χαρακτηριστικό “κρακ”, στρώσεις από σιρόπι καραμέλας και απολαυστικά κομμάτια μπισκότου. Φέτος τα μοναδικά αυτά παγωτά απογειώνονται με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο Προϊόν της Χρονιάς ο οποίος δικαιώνει το όνομα και τη φήμη της μάρκας!

1 Nielsen Scantrack: Total Greece In Home Ice Cream – SM channel – 2021, IRI Retail Audit –
TTL Greece Out of Home Ice Cream – Traditional channel – YTD Sep2021

Χάρις Κατσιγιαννοπούλου
Marketing Manager του Κλάδου Παγωτού Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Unilever