Οδοντική Υγιεινή Σκύλου

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Pedigree Dentastix Fresh ~ MARS HELLAS

Η νέα σειρά Pedigree Dentastix Fresh είναι επιτέλους εδώ. Γνωρίζουµε πόσο σηµαντική είναι η οδοντική φροντίδα των σκύλων αλλά και τη δυσάρεστη αίσθηση που προκαλεί η δυσοσµία του στόµατος. Το Pedigree Dentastix Fresh διατηρεί την τριπλή δράση του Pedigree Dentastix, µειώνοντας αποτελεσµατικά τη συσσώρευση πέτρας, καταπολεµώντας ταυτόχρονα την πηγή της δυσοσµίας χάρη στα ενεργά συστατικά που διαθέτει. Η νέα σειρά Pedigree Dentastix Fresh προσφέρει ολοκληρωµένη στοµατική φροντίδα για τους σκύλους.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είµαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση του Pedigree Dentastix Fresh ως «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2024 στη κατηγορία Οδοντική Υγιεινή Σκύλου. Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη συνεχή προσπάθειά µας να προσφέρουµε καινοτόµα προϊόντα που απαντούν στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, διατηρώντας την ποιότητα και τη µοναδική γευστική εµπειρία που έχει συνδεθεί άρρηκτα µε την απόλαυση του Pedigree Dentastix από τους τετράποδους φίλους µας.
Η σειρά Pedigree Dentastix Fresh προσφέρει όλα τα οφέλη στοµατικής φροντίδας που έχουν ανάγκη τα κατοικίδια µας, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρώµατα.
Η διάκριση αυτή µας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και µας δίνει το κίνητρο να εντείνουµε τις προσπάθειές µας ώστε να προσφέρουµε ακόµα περισσότερα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και τάσεις, οδηγούµενες από το όραµα της Mars να κάνουµε τον κόσµο ένα καλύτερο µέρος για τα κατοικίδια.

Λυδία Παπαγεωργίου
Pedigree Portfolio Manager SE, MARS