Νιφάδες Βρώμης

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Quaker OAT So Simple ~ Pepsico Hellas

Η καινοτομία Quaker Οat So Simple απαντά στα βασικά «εμπόδια» επιλογής των νιφάδων βρώμης που φαίνεται να είναι για πολλούς καταναλωτές η «ευκολία» και η «γεύση».

Πρόκειται για βρώμη σε μερίδες – φακελάκια, τα οποία με την προσθήκη ζεστού ροφήματος (γάλακτος ή νερού) συνθέτουν ένα ιδανικό θρεπτικό γεύμα, με υπέροχη γεύση και όλα τα οφέλη της βρώμης σε 2′. Μπορείτε να τα απολαύσετε σε 3 υπέροχες γεύσεις: Apple & Blueberry, Golden Syrup & Protein Cinnamon.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τη διάκριση της πλατφόρμας Quaker Oat So Simple & θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ελληνικό Κοινό που μας ξεχώρισε για ακόμη μία φορά! Τα Quaker αποτελούν ένα iconic brand συνώνυμο της βρώμης, μέσω του οποίου εκπαιδεύουμε το καταναλωτικό κοινό για τα οφέλη της βρώμης, εξελίσσοντας συνεχώς το portfolio του brand με νέες πλατφόρμες, ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες που προκύπτουν.

Η πρόσφατη προσθήκη των Oat Sο Simple, ενός νόστιμου & θρεπτικού πρωινού που χρειάζεται μόνο 2 λεπτά για να ετοιμαστεί, έχει ως στόχο να προσφέρει μία γρήγορη & εύκολη λύση με όλα τα οφέλη της βρώμης.
Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να λανσάρουμε καινοτόμα προϊόντα με τη δύναμη της βρώμης!

Σοφία Μουσδράκα
Head of Marketing Foods Greece/Cyprus & Public Policy and Government Affairs Greece, Pepsico Hellas