Νερό σε Χάρτινη Συσκευασία

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ~ ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

Το ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο, παρουσιάζει το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη συσκευασία. Μία κίνηση αγάπης και σεβασμού που αλλάζει τα δεδομένα στην εμπειρία κατανάλωσης νερού!

Η καινοτόμος χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ είναι 100% ανακυκλώσιμη, κατέχει Διεθνή Πιστοποίηση FSC (προέρχεται από δάση που αυξάνονται αντί να μειώνονται) και είναι Carbon Neutral, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είναι τιμή μας που παραλαμβάνουμε την κορυφαία βράβευση «Προϊόν της Χρονιάς» για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ. Το γεγονός ότι αυτός ο τίτλος έρχεται ως αποτέλεσμα της μεγαλύτερης μέχρι στιγμής καινοτομίας για τα ελληνικά δεδομένα στην κατηγορία νερού, της χάρτινης συσκευασίας του ΘΕΟΝΗ, χρωματίζει ακόμα πιο έντονα τα συναισθήματα όλων μας. Η χάρτινη συσκευασία του ΘΕΟΝΗ παρουσιάστηκε στην αγορά σε μία κομβική χρονική στιγμή, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών να συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο και ηθικό μέλλον, ένα μέλλον

με πράσινο αποτύπωμα. Το ΘΕΟΝΗ επέλεξε – και κατάφερε να γίνει – το 1ο και μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό σε χάρτινη συσκευασία, 100% φιλική προς το περιβάλλον, με διεθνή πιστοποίηση FSC και μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Οι καταναλωτές το αναγνώρισαν, το αγκάλιασαν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η αναγνώριση του ΘΕΟΝΗ ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», από έναν καταξιωμένο θεσμό που αναδεικνύει σταθερά τις κορυφαίες καινοτομίες αποτελεί έναν ακόμη σπουδαίο σταθμό στην πορεία του Πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον Κόσμο.

Δημήτρης Τσέλιος
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΘΕΟΝΗ ΑΕ