Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε Συσκευασία από Ανακυκλωμένο Πλαστικό

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Go Green ~ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Το ΖΑΓΟΡΙ GO GREEN είναι το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό σε φιάλες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-PET).

Παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο 2020, 5 χρόνια πριν τη νομοθεσία, με 3 κωδικούς (330, 750 ml & athletic) και προσφέρει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, ακριβώς όπως το δημιούργησε η φύση των Ζαγοροχωρίων: αγνό, καθαρό, χωρίς καμία επεξεργασία, χαρίζοντας παράλληλα δυνατότητα στους καταναλωτές να συνεισφέρουν με την επιλογή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και στη στήριξη της κυκλικής οικονομίας.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

H διάκρισή του ΖΑΓΟΡΙ Go Green ως Προϊόν της Χρονιάς 2022, στη κατηγορία Φυσικό Μεταλλικό Νερό σε Συσκευασία από Ανακυκλωμένο Πλαστικό μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς προέρχεται από τους καταναλωτές και αναγνωρίζει την προσπάθεια της εταιρείας μας, ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, να προσφέρει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ σε φιάλες από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό. Μάλιστα, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσίασε στην αγορά ελληνικό εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό νερό, σε φιάλες από ανακυκλωμένο πλαστικό. Με το ΖΑΓΟΡ Go Green προσκαλούμε τους καταναλωτές σε μία κοινή προσπάθεια, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, δίνοντας έτσι νέους κύκλους ζωής σε κάθε φιάλη πλαστικού. Επιλέγοντας το ΖΑΓΟΡΙ Go Green, οι

καταναλωτές βάζουν το δικό τους λιθαράκι για το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν τον οργανισμό τους με πιο υγιεινό και φυσικό τρόπο, προσφέροντάς του τις αξίες και τον πλούτο της ελληνικής φύσης του Ζαγορίου, μίας προστατευόμενης περιοχής Natura, και τη μοναδικά ισορροπημένη γεύση που το έχει αναδείξει ως no.1 εμφιαλωμένο νερό στην αγορά. Η Πρωτοβουλία Go Green, αποδεικνύει εμπράκτως την επένδυση της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στην Πράσινη Οικονομία, στο σύνολο των δραστηριοτήτων της και την αποστολή της εταιρείας να καινοτομεί συνεχώς προσφέροντας υγιεινά προϊόντα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και παράλληλα σέβονται το περιβάλλον.

Τίνα Εξάρχου
Μarketing Director, ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ