Μπύρα 7% Αλκόολ

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
PILS ΕΦΤΑΡΑ ~ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Η Pils Εφτάρα είναι η νέα ελληνική πρόταση στις μπίρες με μεγαλύτερο αλκοολικό βαθμό. Αποτελεί τον καλύτερο εκφραστή της urban δυναμικής και street πλευράς της Pils Hellas. Διαθέτει πλούσια γεύση, που καταφέρνει να ισορροπήσει τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα της Pils Hellas με τη δυνατή εμπειρία μιας pilsner μπίρας με 7% αλκοόλ. Παράγεται με αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών, χωρίς πρόσθετα, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, ακριβώς όπως και η Pils Hellas.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι καταναλωτές ξεχώρισαν την Pils Εφτάρα ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023». Η Pils Εφτάρα, μια νέα 100% ελληνική πρόταση στις μπίρες με μεγαλύτερο αλκοολικό βαθμό, διαθέτει πλούσια γεύση, που καταφέρνει να ισορροπήσει τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα της PILS Hellas με τη δυνατή εμπειρία μιας Pilsner μπίρας.
Αποτελεί τον καλύτερο εκφραστή της urban δυναμικής και street πλευράς της Pils Hellas. Παράγεται με υλικά υψηλών προδιαγραφών

και χωρίς πρόσθετα, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, ακριβώς όπως και η Pils Hellas. Κέρασέ την στους φίλους σου και δώσε τους το «δικαίωμα στη δυνατή γεύση». Η βράβευση της μάρκας Pils Hellas για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί για όλους εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σημαντική αναγνώριση και κίνητρο για να παράγουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι μοναδικές ελληνικές γεύσεις για όλους τους λάτρεις της μπίρας.

Δημήτρης Στεφανάκης
Brand Manager, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Α.Ε.