Μπάρες Πρωτεΐνης

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Μπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks ~ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Ο Γρηγόρης δηµιούργησε την µπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks, που συσκευάζεται από νέους µε αναπηρία, εντάσσοντάς τους έτσι στην αγορά εργασίας. Μέσω αυτής της πρωτοποριακής ενέργειας ΕΚΕ, ο Γρηγόρης, σε συνεργασία µε τη School Synergy Snacks, δίνει την ευκαιρία στους νέους να βιοποριστούν, να δηµιουργήσουν και να κάνουν όνειρα.
Η µπάρα πρωτεΐνης µε µαύρη σταφίδα Γρηγόρης – School Synergy Snacks έχει υψηλή διατροφική αξία, υψηλή περιεκτικότητα φυτικών ινών και είναι χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη της µπάρας Γρηγόρης – School Synergy Snacks ως Προϊόν της Χρονιάς 2024 στην κατηγορία «Μπάρες Πρωτεΐνης» µας γεµίζει υπερηφάνεια, γιατί είναι µια µπάρα… για καλό σκοπό. Σε µια πρωτοποριακή δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώσαµε τις δυνάµεις µας µε τη School Synergy Snacks, µε στόχο να προσφέρουµε εργασιακή ένταξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γιατί η µπάρα Γρηγόρης – School Synergy Snacks συσκευάζεται από νέους µε αναπηρία και αυτό σηµαίνει πως κάθε φορά που αγοράζουµε την µπάρα, κάνουµε τα όνειρα των νέων αυτών ανθρώπων πραγµατικότητα.
Θα ήθελα να συγχαρώ τους διοργανωτές του θεσµού για την εξαιρετική πρωτοβουλία βράβευσης της αριστείας και να δεσµευτώ ότι στον Γρηγόρη θα συνεχίσουµε να υλοποιούµε δράσεις µε κοινωνικό πρόσηµο και να ονειρευόµαστε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Άννα Κολυβά
Marketing & Shared Services General Director, ΓΡΗΓΟΡΗΣ