Μάσκες Μαλλιών

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
HD Hair Color Refresh Masks ~ FARCOM

Οι HD Hair Color Refresh Masks, που διατίθενται σε τέσσερις αποχρώσεις για καστανά, χάλκινα, κόκκινα και ξανθά μαλλιά, φρεσκάρουν και ζωντανεύουν το χρώμα μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι μια τέλεια λύση για το διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βαφών, ενώ μπορούν να εφαρμοστούν και σε βαμμένα και σε φυσικά μαλλιά. Μετά τη χρήση τους, δεν απαιτείται επιπλέον conditioning φροντίδα. Με τα ενυδατικά τους συστατικά, αφήνουν τα μαλλιά απαλά, γεμάτα λάμψη και ζωντάνια. Κατάλληλες για Vegan.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που οι καταναλωτές ανέδειξαν τις HD Hair Color Refresh Masks «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στην κατηγορία τους, στον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων. Η διάκριση αυτή αποτελεί για εμάς μια τιμητική επιβράβευση και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις, μέσα από προϊόντα που έχουν στο DNA τους υψηλό hair expertise, ποιότητα και αισθητική. Οι πρωτοποριακές HD Hair Color Refresh Masks, που κυκλοφορούν σε 4 αποχρώσεις για καστανά, χάλκινα, κόκκινα και ξανθά μαλλιά, ξεχωρίζουν για την πολυλειτουργικότητά τους.

Αφενός ζωντανεύουν και φρεσκάρουν το χρώμα των μαλλιών στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την επόμενη βαφή, αφετέρου προστατεύουν και περιποιούνται τα μαλλιά, προσφέροντάς τους έντονη λάμψη και συμβάλλοντας στη μείωση του φριζαρίσματος. Μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε βαμμένα όσο και σε φυσικά μαλλιά, ενώ δεν εμπεριέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης. Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους καθώς και το θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για τη διάκριση αυτή.

Στέλλα Σούμσκη
Marketing Director, Farcom