Μαλακτικό

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Tesori D’ Oriente ~ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Εµπνευσµένα από τους ανεξάντλητους θησαυρούς της Ανατολής, τα νέα µαλακτικά ρούχων Tesori D’ Oriente µας ταξιδεύουν σε έναν κόσµο µοναδικών αρωµάτων. Κανέλα, λευκός µόσχος, µύρο της ανατολής και ινδικά αιθέρια έλαια είναι κάποια από τα συστατικά που χαρίζουν στα ρούχα ιδιαίτερα αρώµατα, που διαρκούν έως και 8 εβδοµάδες και έχουν συνεπάρει ήδη τους περισσότερους Έλληνες καταναλωτές. Σε µοναδικές πολυτελείς στρογγυλές συσκευασίες που καλύπτουν έως και 38 πλύσεις. Καινοτοµική σύνθεση µε µικροκάψουλες χωρίς συνθετικά και χρωστικές.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση των νέων µαλακτικών ρούχων Tesori d’ Oriente στο θεσµό «Προϊόν της Χρονιάς 2024», αποτελεί για την εταιρεία µας µια µεγάλη αναγνώριση της επιτυχίας αυτού του λανσαρίσµατος. Το γεγονός ότι αυτή η διάκριση προήλθε από πανελλήνια καταναλωτική έρευνα, ενδυναµώνει ακόµη περισσότερο τη
σηµασία της για εµάς και µας χαροποιεί διπλά.
Το συγκεκριµένο λανσάρισµα, που πραγµατοποιήθηκε σε συνεργασία µε τον στρατηγικό µας συνεργάτη Sodalis, από τον οποίο εισάγουµε και διανέµουµε στην ελληνική αγορά τα Tesori d’ Oriente, σηµατοδότησε την είσοδο του Οµίλου Σαράντη σε µια σηµαντική κατηγορία µε µια ιδιαίτερη και εναλλακτική πρόταση, όντας πιστός στη στρατηγική του για συνεχή ανάπτυξη στην ελληνική αγορά. Τα νέα µαλακτικά ρούχων Tesori d’ Oriente έχουν κατακτήσει ήδη ένα πολύ καλό ποσοστό της κατηγορίας των µαλακτικών, κάτι που αποδεικνύεται και από τα µερίδια αγοράς τους, τα οποία κάθε µήνα είναι ανοδικά, φτάνοντας σε πολύ καλά επίπεδα µέσα σ’ ένα σύντοµο χρονικό διάστηµα. Η συγκεκριµένη διάκριση, η οποία επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που εισάγουν πετυχηµένα προϊόντα στην αγορά, είναι το καλύτερο κίνητρο για ένα πολλά υποσχόµενο µέλλον.

Χριστιάνα Κολοκυθά
Senior Brand Manager, Sarantis Group, ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ