Κρέμες Προσώπου

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Bioten Nutricalcium ~ ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Νέα αντιρυτιδική σειρά για γυναίκες κατά ή μετά την εμμηνόπαυση με τη δύναμη του Calcium. Ένα πλήρες και ισχυρό σύστημα περιποίησης προσώπου για την καταπολέμηση των μετεμμηνοπαυσιακών σημαδιών γήρανσης του δέρματος: επαναφέρει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει τις βαθιές ρυτίδες, επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου. Με ασβέστιο, βιταμίνη Β5 & FemiGen+, ένα ισχυρό ενεργό εκχύλισμα φυσικής προέλευσης που βελτιώνει την ελαστικότητα. Ενδυνάμωση και σύσφιξη σε μία σειρά. Κρέμα ημέρας, νύχτας και ορός.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη της σειράς Bioten NutriCalcium σε Προϊόν της Χρονιάς 2023 αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής της μάρκας στη κατηγορία περιποίησης της επιδερμίδας, ενώ επιπρόσθετα αποδεικνύει τη σημαντική θέση που έχει κατακτήσει στις καρδιές των Ελληνίδων καταναλωτριών. Η εν λόγω διάκριση έρχεται ως μια ακόμα αναγνώριση και για τον Όμιλο Σαράντη, ο

οποίος διακρίνεται για τα brands και τις συνεργασίες του στο χώρο της ομορφιάς. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει ο όμιλος επενδύει στην αγαπημένη μάρκα περιποίησης Bioten αναπτύσσοντάς την κάθε χρόνο με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, κερδίζοντας έτσι και εδραιώνοντάς την στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης.

Νικόλ Αλέξη
Senior Brand Manager, Γρ. Σαράντης