Κρέμες Προσώπου

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Today is A Good Day ~ Κρημ Τημ

Η ελληνική καλλυντική σειρά περιποίησης προσώπου TODAY IS A GOOD DAY της DUST+CREAM είναι cruelty free και αποτελείται από οκτώ εξειδικευμένα προϊόντα που στοχεύουν να καλύψουν βασικές ανάγκες της επιδερμίδας της σύγχρονης γυναίκας, όπως:

• Η ενυδάτωση

• Η αντιγήρανση

• Η προστασία έναντι των περιβαλλοντικών ρύπων.

Οι μοναδικές ιδιότητες των συστατικών φυσικής προέλευσης, έως 95%,συνδυάζονται με πολλαπλά ενεργά συστατικά, ανάλαφρες υφές, δροσερά και απαλά αρώματα για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ηλικία.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό διεθνώς, που αναδεικνύει και επιβραβεύει την καινοτομία και την ποιότητα. Η διάκριση της «Today is a good day» ως Προϊόν της Χρονιάς 2022 στην κατηγορία «Κρεμικών-Καλλυντικών» έχει μεγάλη αξία για εμάς, καθώς επισφραγίζει την επιτυχία του λανσαρίσματος από τους ίδιους τους καταναλωτές, αναδεικνύοντας την καινοτομία και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά της αλλά και επιβραβεύοντας το προσανατολισμό της εταιρείας για ανάπτυξη περισσότερων προϊόντων με φυσικά συστατικά. Η Vegan friendly σειρά προϊόντων «Today is a good day» σε ανακυκλώσιμη συσκευασία, ενσωματώνει

τη σοφία της φύσης σε ένα εξαιρετικό σύστημα προστασίας και ενυδάτωσης, το αποτέλεσμα του οποίου έχει ήδη κερδίσει το κοινό καθώς περιλαμβάνει έως και 95% φυσικά συστατικά. Αποτελείται από 5 κρέμες περιποίησης προσώπου, ενυδάτωσης, αναδόμησης και μείωσης ρυτίδων με φυσικά συστατικά που ενισχύουν την υγεία της επιδερμίδας, θρέφουν και ενυδατώνουν, χαρίζοντας ευεξία, είναι ένα από τα λανσαρίσματα που ξεχώρισε ως επιλογή στους καταναλωτές, διευρύνοντας τις επιλογές του κοινού της DUST+CREAM στην κρεμική σειρά προϊόντων.

Δημήτρης Πετκούσης
Marketing & Communications Manager, Cream Team