Κεφίρ

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
Όλυµπος Κεφίρ ~ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ

Το Κεφίρ είναι γνωστό εδώ και αιώνες και καταναλώνεται σε κάθε γωνιά της γης.
Τα νέα Κεφίρ Όλυµπος συνδυάζουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του Κεφίρ µε απολαυστικά φρούτα και συµβάλλουν στην ευεξία του σώµατος και του οργανισµού. Έχουν γεύση που σε εκπλήσσει ευχάριστα και αποτελούν ιδανικό σνακ για κάθε στιγµή της ηµέρας.
Τα νέα Όλυµπος Κεφιρ µε Γεύσεις: •Έχουν χαµηλά λιπαρά 0,9% •Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών •Είναι κατάλληλα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είναι µεγάλη τιµή για εµάς η διάκριση των προϊόντων Κεφίρ Όλυµπος µε φρούτα στην κατηγορία Κεφίρ ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024», στον µεγαλύτερο και σηµαντικότερο θεσµό βράβευσης διεθνώς σχετικά µε την καινοτοµία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Η διάκριση έχει ιδιαίτερη σηµασία για εµάς, καθώς προκύπτει από επιλογή και ψηφοφορία των καταναλωτών, και αυτό ενισχύει ακόµα περισσότερο την προσπάθειά µας στην επιµονή, στη διαφοροποίηση και στην προσφορά γευστικών ποιοτικών προϊόντων προστιθέµενης αξίας προς τους καταναλωτές.
Η νέα σειρά Όλυµπος Κεφίρ συνδυάζει όλα τα θρεπτικά συστατικά του Κεφίρ µε απολαυστικά φρούτα που συµβάλλουν στην ευεξία του σώµατος και του οργανισµού. Τα νέα προϊόντα έχουν υπέροχη γεύση και απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν µια θρεπτική και απολαυστική πρόταση διατροφής για όλες τις ώρες.

Αλεξία Σιάφη
Brand Manager, Όλυµπος, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ