Καθαριστής Αέρα

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
STARKVIND Τραπέζι – Καθαριστής Αέρα ~ Ikea Housemarket

Οι καθαριστές αέρα STARKVIND συνδυάζουν την εκτεταμένη γνώση μας στα έπιπλα σπιτιού με την τεχνολογία στην ρύθμιση της ποιότητας του αέρα εσωτερικών χώρων. Είναι κομψοί, αποτελεσματικοί και συνδέονται με την πύλη δικτύου TRÅDFRI και την εφαρμογή IKEA Home που επιτρέπει να ρυθμίσουμε την ποιότητα του αέρα στο σπίτι. Φιλτράρει περίπου 99,5% των μικρότερων αερομεταφερόμενων σωματιδίων (όπως ΡΜ2,5 σωματίδια, σκόνη, γύρη).

Έχει 5 ταχύτητες, αυτόματη λειτουργία και είναι ελεγμένο σύμφωνα με τα πρότυπα EN 1822-1, ISO29463-3.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Στην ΙΚΕΑ, εταιρεία του ομίλου Fourlis, έχοντας σαν προτεραιότητα την βελτίωση της ζωής στο σπίτι, δημιουργήσαμε ένα συνδυασμό που απαντά σε μία εποχή που όλο εξελίσσεται και αλλάζει. Συνδυάσαμε την ανάγκη για πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι με ένα έπιπλο καθημερινής χρήσης, ένα δηλαδή τραπεζάκι/κομοδίνο, που όμως βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους και ταυτόχρονα με δυνατότητα χρήσης μέσω της ΙΚΕΑ Home smart εφαρμογής. Το φίλτρο σωματιδίων που περιέχει φιλτράρει περίπου 99,5% των μικρότερων αερομεταφερόμενων

σωματιδίων, σκόνης και γύρης καθώς και καθαρίζει τον αέρα από διάφορα επιβλαβή αέρια βοηθώντας ταυτόχρονα στην μείωση των οσμών. Είμαστε χαρούμενοι που όλο αυτό ξεχωρίζει σε έναν θεσμό που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία. Η διοργάνωση είναι λόγος και κίνητρο και για εμάς, να συνεχίζουμε να συνδυάζουμε την εργονομία και τη λειτουργικότητα με το προσιτό design και την αισθητική. Αυτό άλλωστε για εμάς στην ΙΚΕΑ είναι στο DNA μας και βασική αρχή του δημοκρατικού μας σχεδιασμού.

Σταυρούλα Γεωργακαράκου
Range Manager, IKEA Greece & Cyprus