Κατεψυγμένες Πατάτες

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Πατάτες Νάξου ~ Μπάρμπα Στάθης

O Μπάρμπα Στάθης φέρνει για πρώτη φορά στις καταψύξεις τις κορυφαίας ποιότητας Πατάτες Νάξου, λανσάροντας δύο προϊόντα: – Κυδωνάτες πατάτες φούρνου Νάξου Μπάρμπα Στάθης – Xωριάτικες πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης.

Οι πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης αποτελούν προϊόν ΠΓΕ. Προέρχονται από άριστες ποικιλίες της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ) και είναι πιστοποιημένες από σύστημα ελέγχου & πιστοποίησης Agrocert για προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης. Έχουν υπέροχη γεύση ξεχωριστή ποιότητα και μοναδικό άρωμα. Είναι καθαρισμένες, κομμένες και πάντα τραγανές και νόστιμες.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η αγαπημένη εταιρεία λαχανικών των Ελλήνων καταναλωτών, βρίσκεται με τα προϊόντα της σε κάθε ελληνικό σπίτι, εδώ και 50 και πλέον χρόνια. Με όραμά της να συμβάλλει στη διαμόρφωση διατροφικών προτύπων, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αντλεί έμπνευση από την ελληνική διατροφική σοφία και προτάσσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες που είχαμε από την πρώτη μέρα, να προσφέρουμε

καθημερινά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ασύγκριτη ποιότητα, τη μέγιστη ασφάλεια, την καινοτομία και την ελληνικότητά τους, πάντα με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης βραβεύτηκαν ως «Προϊόν της Χρονιάς», καθώς προέρχονται από άριστες ποικιλίες της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, έχουν ξεχωριστή ποιότητα και μοναδικό άρωμα, και έχουν κερδίσει την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τoυ καταναλωτικού κοινού. Σας ευχαριστούμε!

Ιωάννα Τζούλη
Marketing Manager, Μπάρμπα Στάθης