Κατεψυγμένες Κοτομπουκιές

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Megas Yeeros Γεμιστές Κοτομπουκιές με Philadelphia ~ Megas Yeeros

Οι πρώτες γεμιστές κοτομπουκιές στην Ελλάδα φέρουν την υπογραφή καινοτομίας της Megas Yeeros. To τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο αγκαλιάζει το λαχταριστό τυρί κρέμα Philadelphia και δημιουργούν τον απόλυτο γευστικό συνδυασμό που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.

Οι νέες Γεμιστές Κοτομπουκιές με Philadelphia παράγονται αποκλειστικά από αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα στο φούρνο ή στο τηγάνι προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία… Μπουκιές γεμάτες απόλαυση!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η αναγνώριση του προϊόντος Megas Yeeros Γεμιστές Κοτομπουκιές με Philadelphia ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» από τους Έλληνες καταναλωτές, μέσω ενός θεσμού με ιδιαίτερο κύρος που εστιάζει στην καινοτομία, μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια. Όλοι εμείς στη Megas Yeeros, δε σταματάμε ποτέ να αναζητούμε, να εξελίσσουμε και να δημιουργούμε νέες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες και στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις. Με βάση την παράδοση και οδηγό την καινοτομία, δημιουργούμε νόστιμα και υγιεινά προϊόντα

που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αφουγκραζόμενοι την επιθυμία τους για νέες γευστικές προτάσεις υψηλής ποιότητας, στην αγαπημένη κατηγορία μικρών και μεγάλων «Κοτομπουκιές», δημιουργήσαμε τις Πρώτες Γεμιστές Κοτομπουκιές στην Ελλάδα από τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο και απολαυστικό τυρί κρέμα Philadelphia. Η βράβευση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το έργο μας, να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και γευστικής υπεροχής.

Νίκος Φώτης
Head of Marketing, MEGA YEEROS