Κατεψυγμένα Πιτάκια Κουρού

Προϊόν της Χρονιάς 2023 *
Χρυσή Ζύμη Κουρού Πιτάκια ~ ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΑΒΕΕ

Η Χρυσή Ζύμη, συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις της σύγχρονης διατροφής, δημιουργεί τα νέα Κουρού Πιτάκια από τη Χρυσή Ζύμη σε 2 απολαυστικές γεμίσεις: 1) Κουρού τυροπιτάκια με Φέτα ΠΟΠ και μυζήθρα 2) Κουρού Ολικής Άλεσης με γαλοπούλα και τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια. Αυθεντική συνταγή με τριφτή μυρωδάτη ζύμη κουρού, ζυμωμένη με βούτυρο και αυγό, αγκαλιάζει πεντανόστιμες πλούσιες γεμίσεις από εκλεκτά υλικά για ένα λαχταριστό αποτέλεσμα.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διάκριση που απέσπασαν δύο προϊόντα της προϊοντικής σειράς Πιτάκια Κουρού Χρυσή Ζύμη ως «Προϊόν της Χρονιάς». Για μία ακόμη χρονιά η διάκριση αυτή μας τιμά, καθώς αποτυπώνεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στη Χρυσή Ζύμη, που εδώ και 30 χρόνια προσφέρει προϊόντα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την καινοτομία, την ποιότητα και την παράδοση του τόπου μας. Τα Πιτάκια Κουρού Χρυσή Ζύμη αγαπήθηκαν για την τριφτή μυρωδάτη ζύμη τους και την εξαιρετική, πλούσια γέμισή τους. Η νέα πρόταση Κουρού με ζύμη από αλεύρι Ολικής Άλεσης και

πλούσια γέμιση από κρεμώδες τυρί Φιλαδέλφεια, μυζήθρα και εκλεκτή γαλοπούλα, ήρθε για να προστεθεί στην ήδη παραδοσιακή γεύση Κουρού Τυροπιτάκια με πλούσια γέμιση μυζήθρας και φέτας ΠΟΠ. Η Χρυσή Ζύμη, πιστή στις αξίες της ποιότητας και της πρωτοπορίας, συνεχίζει να δημιουργεί απολαυστικές νέες γεύσεις, επιλέγοντας πάντα α’ ύλες εξαίρετης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Παράλληλα, μέσα από τα προϊόντα της, διατηρεί την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση και τις γνήσιες, σπιτικές συνταγές. Άλλωστε, εδώ και 30 χρόνια η Χρυσή Ζύμη εγγυάται ότι «Δεν έτυχε… Πέτυχε!».

Αγάπη Παπαδοπούλου
Business Development Director, Αραμπατζής Μιχαήλ ΑΒΕΕ