Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

Προϊόν της Χρονιάς 2022 *
Vuse ePod 2 ~ British American Tobacco

Το VUSE ePOD 2 επαναπροσδιορίζει την ένταση στο άτμισμα! Με αθόρυβη τεχνολογία ατμίσματος & εύκολη χρήση, χωρίς κουμπιά, απλά εισπνέεις για να ατμίσεις. Έχει μεταλλικό φινίρισμα, εξελιγμένη αντίσταση στο νερό και γρήγορη φόρτιση σε μόλις 35’ στο 80%.

Με μαγνητικά pods για τέλεια εφαρμογή & άλατα νικοτίνης για έκρηξη γεύσης, η μικρή, διακριτική και δυνατή συσκευή είναι διαθέσιμη σε πάνω από 25 χώρες. Από τη Νο1 μάρκα ατμίσματος στον κόσμο, τώρα και στην Ελλάδα!

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η διάκριση του ηλεκτρονικού τσιγάρου Vuse ePod 2 στη διοργάνωση «Προϊόν της Χρονιάς 2022» είναι ιδιαιτέρως τιμητική για εμάς, καθώς οι Έλληνες καταναλωτές το ξεχώρισαν και το βράβευσαν.
Για 2η συνεχόμενη χρονιά ένα ακόμη προϊόν της μάρκας Vuse αναδείχθηκε προϊόν της χρονιάς, μέσα από τον αναγνωρισμένο αυτό θεσμό. Παγκοσμίως το Vuse κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του ατμίσματος ενισχύοντας έτσι τη συνεχή και δυναμική παρουσία μας στις Νέες Κατηγορίες προϊόντων συμβάλλοντας,

παράλληλα, με σημαντικές επενδύσεις στην ελληνική οικονομία.
Στόχος της BAT είναι να προσφέρει στους ενήλικες καπνιστές και ατμιστές υψηλής ποιότητας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, δημιουργώντας ένα Καλύτερο Αύριο. Ταυτόχρονα, το Vuse έγινε το πρώτο εμπορικό σήμα της ΒΑΤ με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα (carbon neutral) στον κόσμο, δείχνοντας στην πράξη ότι παρέχουμε βιώσιμα προϊόντα ατμίσματος και μειώνουμε τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον.

Ηρώ Αρμάου
Head of Marketing, British American Tobacco Hellas