Ηλεκτρονική Συσκευή Ατµίσµατος Μίας Χρήσης Stick

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
blubar ~ IMPERIAL BRANDS HELLAS

Το blubar είναι το νέο, Νο1 σε προτιµήσεις καταναλωτών ηλεκτρονικό τσιγάρο µίας χρήσης. Πρόκειται για µια πρακτική συσκευή ατµίσµατος, που φέρνει την εγγύηση ποιότητας και ασφάλειας του blu. Προσφέρει έως 600 εισπνοές και µε µια οµοιόµορφη εµπειρία ατµίσµατος. Το blubar είναι διαθέσιµο σε 11 απολαυστικές φρουτένιες γεύσεις, υψηλής έντασης νικοτίνης (20mg/ml).

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Είµαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ανάδειξη του blubar ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2024». Το ηλεκτρονικό τσιγάρο µίας χρήσης blubar κατάφερε µέσα σε τρεις µήνες από την κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά να γίνει το Νο.1 προϊόν στις προτιµήσεις των καταναλωτών στην κατηγορία του. Πρόκειται για µια πρακτική συσκευή που διατίθεται πλέον σε 17 απολαυστικές γευστικές επιλογές. Φρουτένιες και δροσερές γεύσεις σε µία πρακτική συσκευή που περιέχει 2ml υγρό και προσφέρει έως 600 puffs σε 2 επίπεδα νικοτίνης, υψηλής έντασης 20mg/ml και χωρίς νικοτίνη 0mg/ml. Για την Imperial Brands Hellas, η διάκριση αυτή αποτελεί δέσµευση στο να συνεχίσει το έργο της και να καινοτοµεί, προσφέροντας πάντοτε στους ενήλικες καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Σήµερα, η Ελλάδα αποτελεί το εργαστήριο ανάπτυξης προϊόντων νέας γενιάς για τον όµιλο της Imperial Brands, δίνοντας ώθηση στο όραµά µας. Σηµατοδοτούµε το αύριο µιας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόµο για ένα πιο υγιές µέλλον.

Κοσµάς Βελιώτης
Cluster Head of Consumer Marketing SEE, IMPERIAL BRANDS HELLAS