Ηλεκτρονική Συσκευή Ατµίσµατος µε Κάψουλες

Προϊόν της Χρονιάς 2024 *
blu 2.0 ~ IMPERIAL BRANDS HELLAS

Το blu 2.0 είναι µια εξελιγµένη συσκευή ατµίσµατος από τη Νο. 1 Μάρκα Ηλεκτρονικού Τσιγάρου στην Ελλάδα. Διαθέσιµη σε δύο χρώµατα, χαρακτηρίζεται από εργονοµικό σχεδιασµό και εύκολη χρήση, προσφέροντας µία µέρα χρήσης για έναν µέσο ενήλικα ατµιστή µε µία µόνο φόρτιση 55 λεπτών. Η συσκευή blu 2.0 λειτουργεί µε προγεµισµένες µαγνητικές κάψουλες blu 2.0, οι οποίες είναι κεραµικής τεχνολογίας, προσφέρουν τέλεια εφαρµογή µε τη συσκευή και εξασφαλίζουν οµοιόµορφη εµπειρία ατµίσµατος.

*Ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την Circana σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Η ανάδειξη του blu 2.0 ως «Προϊόν της Χρονιάς για το 2024» επισφραγίζει την ηγετική θέση που κατέχει το blu µε την ποιότητα και ασφάλεια που αρµόζει στη Νο.1 µάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα. Το blu 2.0 είναι µια εξελιγµένη συσκευή, η οποία φέρει νέα κεραµική τεχνολογία θέρµανσης τεχνολογίας Purlava, η οποία επιτρέπει την καλύτερη θέρµανση του υγρού, εξασφαλίζοντας οµοιόµορφη εµπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια χρήσης. Η γκάµα των γεύσεων περιλαµβάνει 12 γεύσεις µε υψηλή ένταση νικοτίνης 1.6%, µεσαία ένταση 0.8% και χωρίς νικοτίνη 0%. Για την Imperial Brands Hellas, η βράβευση αυτή, από έναν διεθνούς κύρους θεσµό µε αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες, µας δίνει νέα ώθηση προκειµένου να γινόµαστε ακόµα καλύτεροι.
Σήµερα, η Ελλάδα αποτελεί το Εργαστήριο Ανάπτυξης Προϊόντων Νέας Γενιάς για τον όµιλο της Imperial Brands, δίνοντας ώθηση στο όραµά µας. Σηµατοδοτούµε το αύριο µίας ισχυρής επιχείρησης, χαράζοντας τον δρόµο για ένα πιο υγιές µέλλον!

Κοσµάς Βελιώτης
Cluster Head of Consumer Marketing SEE, IMPERIAL BRANDS HELLAS